Endorfy Thock Compact Wireless Keyboard Kailh Black Switches

Endorfy Thock Compact Wireless Keyboard Kailh Black Switches

Adviesprijs 73,99 64,95

Morgen verzonden

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €500
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Endorfy Thock Compact Wireless Keyboard Kailh Black Switches

 

Inleiding

 

Mechanische toetsenborden zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, vooral onder gamers en professionals die veel tijd achter de computer doorbrengen. De Endorfy Thock Compact Wireless is een van de nieuwste toetsenborden op de markt en biedt een uitstekende typervaring en uitzonderlijke prestaties. In dit artikel gaan we dieper in op de verschillende aspecten van de Endorfy Thock Compact Wireless en ontdekken we wat dit toetsenbord zo speciaal maakt.

 

Wat is de Endorfy Thock Compact Wireless ?

 

De Endorfy Thock Compact Wireless is een mechanisch toetsenbord dat is ontworpen voor gamers en professionals die veel typen. Het toetsenbord is uitgerust met Red-schakelaars, die zorgen voor een tactiele feedback en een relatief lage activeringskracht vereisen. Hierdoor is het toetsenbord comfortabeler om op te typen en zijn de toetsaanslagen responsiever en nauwkeuriger.

 

Design en bouwkwaliteit

 

Het design van de Endorfy Thock Compact Wireless is stijlvol en minimalistisch, met een slank profiel en een compact formaat. Het toetsenbord is uitgerust met een stevig aluminium frame en ABS-toetsen, die duurzaam en slijtvast zijn. De toetsen zijn geplaatst op een lichte hoek, waardoor ze gemakkelijker te bereiken zijn en de polsen minder belast worden.

 

Typervaring en prestaties

 

De Endorfy Thock Compact Wireless biedt een uitstekende typervaring en uitzonderlijke prestaties, dankzij de Black-schakelaars en andere innovatieve functies.

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €500

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01