Endorfy Thock 75% Wireless Keyboard Red Switches

Endorfy Thock 75% Wireless Keyboard Red Switches

Adviesprijs 79,99 69,-

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Endorfy Thock Compact Wireless Red

 

Inleiding

 

Mechanische toetsenborden zijn de laatste jaren steeds populairder geworden, vooral onder gamers en professionals die veel tijd achter de computer doorbrengen. De Endorfy Thock Compact Wireless is een van de nieuwste toetsenborden op de markt en biedt een uitstekende typervaring en uitzonderlijke prestaties.

Wat is de Endorfy Thock Compact Wireless ?

 

De Endorfy Thock Compact Wireless is een mechanisch toetsenbord dat is ontworpen voor gamers. Het toetsenbord is uitgerust met Red-schakelaars, die zorgen voor een tactiele feedback en een relatief lage activeringskracht vereisen. Hierdoor is het toetsenbord comfortabeler om op te typen en zijn de toetsaanslagen responsiever en nauwkeuriger.

 

Design en bouwkwaliteit

 

Het design van de Endorfy Thock Compact Wireless is stijlvol en minimalistisch, met een slank profiel en een compact formaat. Het toetsenbord is uitgerust met een stevig aluminium frame en ABS-toetsen, die duurzaam en slijtvast zijn. De toetsen zijn geplaatst op een lichte hoek, waardoor ze gemakkelijker te bereiken zijn en de polsen minder belast worden.

 

Typervaring en prestaties

 

De Endorfy Thock Compact Wireless biedt een uitstekende typervaring en uitzonderlijke prestaties, dankzij de Red-schakelaars en andere innovatieve functies.

 

Switch TypeKailh Red Switches
Programmable MacrosJa
KleurZwart
SoftwareJa (Optioneel)
Anti GhostingJa
N-KEY RolloverJa
3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X