Endorfy Omnis Kailh RGB Red Switch Pudding Gaming Keyboard

Endorfy Omnis Kailh RGB Red Switch Pudding Gaming Keyboard

Adviesprijs 88,99 79,-

Morgen verzonden

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €500
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Endorfy Omnis Kailh RGB Gaming Keyboard

De Endorfy Omnis Kailh RGB Gaming Keyboard is een toetsenbord dat speciaal is ontworpen voor gamers. Het is uitgerust met de Kailh-switches die zorgen voor snellere en nauwkeurige respons tijdens het gamen. Het toetsenbord is ook voorzien van RGB-verlichting, waardoor het een aantrekkelijk uiterlijk heeft en het gemakkelijker maakt om in een donkere omgeving te gamen. Maar dat is nog niet alles wat dit toetsenbord te bieden heeft. In dit artikel zullen we alle belangrijke kenmerken van de Endorfy Omnis Kailh RGB Gaming Keyboard bespreken en waarom dit toetsenbord de perfecte keuze is voor elke gamer.

 

Belangrijkste kenmerken van de Endorfy Omnis Kailh RGB Gaming Keyboard

 

Hieronder staan de belangrijkste kenmerken van de Endorfy Omnis Kailh RGB Gaming Keyboard:

 

Kailh-switches

 

Het toetsenbord is uitgerust met Kailh-switches die zorgen voor snellere en nauwkeurige respons tijdens het gamen. Deze switches zijn ontworpen voor gamers en bieden een verbeterde gaming-ervaring. De Endorfy Omnis Kailh RGB Gaming Keyboard biedt verschillende soorten Kailh-switches, waaronder rood, bruin en blauw, zodat gamers kunnen kiezen welke het beste bij hun speelstijl past.

 

RGB-verlichting

 

Het toetsenbord is voorzien van RGB-verlichting die kan worden aangepast aan de voorkeuren van de gamer. Het biedt een breed scala aan kleuren en effecten, waardoor het toetsenbord er niet alleen goed uitziet, maar ook gemakkelijker te gebruiken is in een donkere omgeving.

 

Anti-ghosting en N-key rollover

 

Het toetsenbord biedt anti-ghosting en N-key rollover, waardoor meerdere toetsaanslagen tegelijkertijd kunnen worden geregistreerd zonder dat er vertraging optreedt. Dit is vooral handig voor gamers die meerdere toetsen tegelijkertijd moeten indrukken tijdens het gamen.

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €500

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01