ASUS TUF Gaming K1 RGB – Qwerty

ASUS TUF Gaming K1 RGB – Qwerty

(Anti-Ghosting, RGB, QWERTY)

64,90

10+ werkdagen

3 jaar garantie op game PC’s
Veilig & verzekerd verzonden
Voor gamers & esporters
Gemakkelijk te upgraden
  Voor- en nadelen
 • Een zeer compleet, fullsize toetsenbord met volumeknop en polssteun.
 • Stel RGB en macro’s in via de software.
 • Morsbestendig tot 300ml.
 • Dit toetsenbord is niet mechanisch, in tegenstelling tot andere in zijn prijsklasse.

ASUS TUF Gaming K1 RGB-toetsenbord met speciale volumeknop, morsbestendigheid, zijlichtbalk en Armoury Crate

 • Tactiele TUF Gaming-schakelaars met 19-key rollover voor responsieve, betrouwbare prestaties
 • Dynamische RGB-verlichtingseffecten en aan de zijkant gemonteerde lichtbalk om je game te verlichten
 • Speciale volumeknop voor snelle en eenvoudige audio-aanpassing
 • Duurzaam, versterkt plastic frame met een morsbestendigheid tot 300 ml voor dagelijkse stabiliteit en betrouwbaarheid
 • Programmeerbare toetsen met on-the-fly macro-opname en ingebouwd geheugen voor gepersonaliseerde gameplay
 • Armoury Crate-app biedt uitgebreide bedieningsmogelijkheden en een intuïtieve interface om het toetsenbord helemaal naar je hand te zetten
 • Afneembare ergonomische polssteun voor langdurig comfort

 

STOERDER
ASUS TUF Gaming K1 is een gaming toetsenbord dat compromisloze prestaties en uitzonderlijke duurzaamheid levert. Hij is uitgerust met schakelaars die bij elke druk een stille tactiliteit leveren. Deze zijn ondergebracht in een morsbestendig frame van 300 ml dat is versterkt met een speciale coating en is gevalideerd voor zware taken. K1 heeft ook aanpasbare RGB-verlichting en aan de zijkant gemonteerde lichtbalken voor persoonlijke stijl, een speciale volumeknop voor snelle, intuïtieve bediening en een afneembare ergonomische polssteun voor langdurig comfort.

 

GAMING-KLASSE PRESTATIES
TUF Gaming K1’s levert een superieure tactiele respons met een gedempte actie die zowel stil als comfortabel is. Het is ook ontworpen met 19-key-rollover (NKRO) technologie, die zorgt voor opmerkelijke precisie en geen gemiste toetsaanslagen.

 

DYNAMISCHE RGB EN LICHTBALK
TUF Gaming K1 beschikt over vijf afzonderlijke verlichtingszones, en sport opvallende RGB bars aan beide zijden. Elke zone is individueel aan te passen uit het hele kleurenspectrum, zodat je jouw rig kunt verlichten naar jouw eigen inzicht. De ASUS Armoury Crate app biedt volgende-generatie RGB-bediening die verlichting en gameprofielen synchroniseert met jouw content.

 

SPECIALE VOLUMEKNOP
Met een speciale volumeknop rechtsboven, maakt de TUF Gaming K1 het snel en gemakkelijk om je game-audio tijdens het gamen te regelen. Je kunt intuïtief reiken en draaien, terwijl je ogen op de actie gericht blijven.

 

ERGONOMISCHE POLSSTEUN EN VERSTELBARE POTEN
Met een afneembare polssteun en verstelbare poten die twee hoogtestanden bieden, is de TUF Gaming K1 ergonomisch ontworpen voor optimaal comfort.

 

GESPECIALISEERDE COATING MET MORSBESTENDIGHEID
Zowel van binnen als van buiten is de TUF Gaming K1 gebouwd om jarenlang dienst te doen in de frontlinie. De buitenkant is voorzien van een speciale coating die is versterkt om een batterij van meer dan 10 strenge slijtage-, wrijvings- en transpiratietests te doorstaan. En de morsbestendigheid tot 300 ml zorgt ervoor dat ongelukjes met blikjes of bekers de actie niet tenietdoen.

 

ARMOURY CRATE
ASUS Armoury Crate verenigt systeem- en verlichtingsregelaars om essentiële instellingen binnen handbereik te brengen in één enkel hulpprogramma. Maak en definieer eenvoudig scenarioprofielen, plan toetsen, neem macro’s op en meer. Je kunt zelfs hardware-statistieken bijhouden tijdens het gamen, voor vermakelijke data-analyse.

 

PROGRAMMEERBAAR MET INGEBOUWD GEHEUGEN
TUF Gaming K1 beschikt over acht programmeerbare toetsen met ondersteuning voor macro-opname tijdens het spelen, waardoor je je toetsenbord eenvoudig kunt configureren voor gepersonaliseerd spelen. En met drie aanpasbare plus één standaard onboard geheugen kun je je toetsenbord onderweg meenemen en heb je je instellingen altijd bij de hand, waar je ook naartoe gaat.

3 jaar garantie op game PC’s
Veilig & verzekerd verzonden
Voor gamers & esporters
Gemakkelijk te upgraden

3 jaar garantie op game PC’s

Veilig & verzekerd verzonden

Voor gamers & esporters

Gemakkelijk te upgraden

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01