ASUS ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White

ASUS ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White

(Bedraad, RGB, QWERTY)

Acties 189,- 159,-

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Garantie: 2 Years

2 jaar garantie
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

ASUS ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White

KLAAR VOOR ACTIE, COMPACT GEMAAKT
De ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White is een compact, tenkeyloos mechanisch toetsenbord dat voorzien is van Xccurate Design – een extra brede Ctrl toets die gemakkelijker te voelen en te vinden is tijdens een uitzinnige FPS sessie. Met een keuze uit ROG NX schakelaars voor optimaal gevoel en betrouwbaarheid, een volledig aluminium bovenplaat voor stevigheid en stijl, en aanpasbare Aura RGB verlichting, stelt de Strix Scope NX TKL Moonlight White je in staat te spelen als een pro en boven de concurrentie uit te stijgen.

TKL VORMFACTOR VOOR FPS
De ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White is een hoogwaardig mechanisch gaming toetsenbord met een kleine voetafdruk, zodat er op je werkblad ruimte vrijkomt voor bredere muisbewegingen – perfect voor instellingen met een lagere gevoeligheid die het dradenkruis vertragen voor een genivelleerde miknauwkeurigheid. Het toetsenbord heeft een aluminium frontplaat voor dagelijkse stevigheid en is afgewerkt met een opvallende slash esthetiek om een vleugje stijl toe te voegen.

ROG NX MECHANISCHE SCHAKELAAR
De ROG-exclusieve mechanische schakelaars ROG NX bieden snelle bediening en speciaal afgestemde krachtcurves voor een geweldig toetsgevoel en feedback.

DYNAMISCHE RGB VERLICHTING
Geniet van levendige RGB verlichting met de ROG Strix Scope NX TKL Moonlight White. Hij heeft afzonderlijk verlichte toetsen, slotindicators en het ROG logo, plus een opzienbarend RGB underglow effect dat de verlichting tot buiten het toetsenbord laat reiken. Aangedreven door Aura Sync staan het hele kleurenspectrum en een reeks dynamische lichteffecten tot je beschikking om een complete systeemesthetiek te creëren die helemaal de jouwe is. De verlichting van de Strix Scope NX TKL Moonlight White is ook gemakkelijk te synchroniseren met het uitgebreide Aura ecosysteem, zodat je gemakkelijk een spelomgeving kunt bouwen die echt schittert.

MINIMALISTISCHE UITSTRALING, MAXIMALE IMPACT
De nieuwe Moonlight White productserie biedt een reeks nieuwe toestellen met een strakke esthetiek. Wapen je met de Moonlight White edities van het ROG Strix Scope NX TKL toetsenbord, de Strix Impact II optische-sensormuis, de Strix Go Core koptelefoon, de Cetra II Core in-ear koptelefoon, en de Zephyrus G14 en G15 gaming laptops.

3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie
Acties

Publiceer voor 4 februari 2022 een review over een van de geselecteerde ASUS-producten en ontvang €25 cashback of een €30 Gamesplant voucher!

Kijk voor de voorwaarde en het claimen van de cashback op: https://www.asus.com/events/promotions/nl/rate-your-gear-nl

Naar de actie
Acties 189,- 159,-

Garantie: 2 Years

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie

Webwinkel Keurmerk

Niet goed, geld terug

Gratis verzending vanaf €100,-

Redux Gaming is onderdeel van Desk Heroes B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636