Razer Leviathan V2

Razer Leviathan V2

(2.0, Bedraad)

Adviesprijs 279,99 239,-

Morgen bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Razer Leviathan V2

 

Wat is de Razer Leviathan V2 soundbar?

 

De Razer Leviathan V2 is een hoogwaardige soundbar speciaal ontworpen voor gamers en filmliefhebbers. Het is de opvolger van de originele Razer Leviathan soundbar en biedt aanzienlijk verbeterde prestaties en functies. De soundbar wordt geleverd met een draadloze subwoofer die zorgt voor een krachtige en diepe bas. De Razer Leviathan V2 heeft ook een compact en slank ontwerp dat perfect past bij de meeste gaming- en home entertainment-setups.

 

Kenmerken van de Razer Leviathan V2

 

De Razer Leviathan V2 heeft een indrukwekkende reeks functies die het tot een van de beste soundbars voor gaming en home entertainment maken. Enkele van de belangrijkste kenmerken van de Razer Leviathan V2 zijn:

 

Dolby Virtual Surround Sound

 

De Razer Leviathan V2 heeft een Dolby Virtual Surround Sound-systeem dat een meeslepende audio-ervaring biedt. Het systeem produceert een driedimensionaal geluid dat je volledig onderdompelt in je games en films.

 

Draadloze subwoofer

 

De Razer Leviathan V2 wordt geleverd met een draadloze subwoofer die een krachtige en diepe bas produceert. Dit zorgt voor een volledige audio-ervaring die je echt het gevoel geeft dat je in de game- of filmwereld bent.

 

Bluetooth-connectiviteit

 

De Razer Leviathan V2 heeft Bluetooth-connectiviteit, waardoor je draadloos audio kunt streamen vanaf je smartphone.

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X