ASUS RT-AX86U Pro Router

ASUS RT-AX86U Pro Router

(Wi-Fi 6, 802.11ax, 5 Gbps, 4x LAN 1Gbps)

279,-
Of vanaf 9,25 p/m.

Morgen bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

ASUS RT-AX86U Pro: De Ultieme Gaming Router

 

Inleiding

 

In de wereld van vandaag is online gamen populairder dan ooit. Om een soepele en ononderbroken game-ervaring te hebben, is een goede router een essentieel element. ASUS heeft zijn nieuwste gamingrouter gelanceerd, de RT-AX86U Pro, die belooft de ultieme gamingervaring te bieden. In dit artikel zullen we de RT-AX86U Pro in detail bespreken en kijken wat hem onderscheidt van andere gaming-routers die op de markt verkrijgbaar zijn.

 

Ontwerp

 

en Bouwkwaliteit De RT-AX86U Pro heeft een strak en stijlvol ontwerp met een zwarte afwerking. De bouwkwaliteit van de router is uitstekend en hij voelt stevig en duurzaam aan. Hij wordt geleverd met vier antennes die kunnen worden aangepast om de signaalsterkte te verbeteren.

 

Wi-Fi Prestaties

 

De RT-AX86U Pro wordt geleverd met Wi-Fi 6-technologie, die snellere snelheden, meer capaciteit en betere prestaties biedt. Hij heeft een maximale snelheid tot 5700 Mbps, wat veel sneller is dan de vorige Wi-Fi 5-technologie. De router heeft een bereik tot 3000 vierkante voet, waardoor hij geschikt is voor grote huizen.

 

Gaming Prestaties

 

Een van de belangrijkste voordelen van de RT-AX86U Pro is zijn gamingprestaties. Hij wordt geleverd met de nieuwste gamingfuncties, waaronder de aanbevolen certificering van NVIDIA’s GeForce NOW en ingebouwde WTFast® om de latentie van gaming te verminderen. De hardware van de router is speciaal ontworpen om high-speed gaming aan te kunnen, waardoor hij een topkeuze is voor serieuze gamers.

 

Beveiliging

 

Beveiliging is een cruciale factor om te overwegen bij het kiezen van een router. De RT-AX86U Pro wordt geleverd met ASUS AiProtection Pro, die bedrijfsniveau beveiliging biedt voor uw netwerk. Hij heeft geavanceerde ouderlijke controles en ingebouwde antivirusbescherming, die helpen uw netwerk te beschermen tegen externe bedreigingen.

 

Gebruikersinterface

 

De RT-AX86U Pro wordt geleverd met een intuïtieve gebruikersinterface die gemakkelijk te gebruiken is. De instellingen van de router zijn toegankelijk via de ASUS Router-app, die kan worden gedownload op zowel Android- als iOS-apparaten. De app biedt geavanceerde instellingen voor gaming, streaming en andere activiteiten, waardoor het gemakkelijker wordt om uw netwerk aan te passen aan uw behoeften.

 

Andere functies

 

De RT-AX86U Pro wordt geleverd met een reeks andere functies, waaronder:

Meerdere SSID’s

Gastnetwerk Quality of Service (QoS)

MU-MIMO-technologie

AiMesh-ondersteuning

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636