ASUS Router RT-AX58U V2

ASUS Router RT-AX58U V2

(Wi-Fi 6, 802.11ax, 5 Gbps, 4x LAN 1Gbps)

135,-

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

ASUS RT-AX82U V2

 

ASUS RT-AX58U V2: De ultieme router voor thuisgebruik

 

Als het gaat om het kiezen van een router voor thuisgebruik, zijn er veel opties op de markt. Maar als je op zoek bent naar een router die niet alleen snel en betrouwbaar is, maar ook alle functies biedt die je nodig hebt voor een naadloze internetervaring, dan is de ASUS RT-AX58U V2 zeker een optie om te overwegen. In dit artikel gaan we dieper in op deze krachtige router en leggen we uit waarom het een geweldige keuze is voor thuisgebruikers.

 

Wat is de ASUS RT-AX58U V2?

 

De ASUS RT-AX58U V2 is een dual-band wifi-router die is ontworpen om een ​​snelle en betrouwbare internetverbinding te bieden voor thuisgebruikers. Het is een upgrade van de originele ASUS RT-AX58U en heeft een aantal verbeteringen, waaronder een verbeterde processor en betere prestaties.

 

Snelheid en bereik

 

Een van de belangrijkste kenmerken van de ASUS RT-AX58U V2 is de snelheid en bereik. Met wifi 6-technologie kan deze router snelheden bereiken tot 3000 Mbps. Dit betekent dat je soepel kunt streamen, gamen en downloaden zonder vertragingen of onderbrekingen. Bovendien heeft de router een groot bereik en kan het signaal door meerdere muren en vloeren gaan, waardoor je overal in huis een sterke en betrouwbare internetverbinding hebt.

 

Netwerkbeveiliging

 

Een andere belangrijke functie van de ASUS RT-AX58U V2 is de netwerkbeveiliging. De router heeft ingebouwde AiProtection Pro-technologie, die het netwerk beschermt tegen externe aanvallen en malware. Het heeft ook ouderlijk toezicht, waarmee je het internetgebruik van je kinderen kunt controleren en beperken. Met de ASUS Router-app kun je eenvoudig instellingen wijzigen en controleren wie er verbonden is met het netwerk.

 

Gebruiksvriendelijkheid

 

Een van de grootste voordelen van de ASUS RT-AX58U V2 is de gebruiksvriendelijkheid. De router is gemakkelijk te installeren en te configureren, zelfs voor gebruikers die geen technische kennis hebben. Het heeft ook een intuïtieve gebruikersinterface, waardoor het eenvoudig is om instellingen aan te passen en het netwerk te beheren. Bovendien heeft de router vier Gigabit LAN-poorten en één Gigabit WAN-poort, zodat je meerdere apparaten kunt aansluiten en een snelle bedrade verbinding kunt hebben.

 

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636