SPC Gear LIX Plus Wireless

SPC Gear LIX Plus Wireless

(Licht, Wireless, ARGB, 19000 DPI)

Adviesprijs 59,99 54,95

Morgen bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

SAMENVATTING

 • Draadloze Verbinding
 • PIXART PAW3370 SENSOR
 • Kailh Switches
 • Lichtgewicht Structuur
 • Batterij met Lange Levensduur
 • ARGB Verlightning
 • Geavanceerde Software

Met behulp van de nieuwe lichtgewicht en uiterst precieze SPC Gear LIX Plus draadloze muis kun je je eindelijk bevrijden van draden! De 2.4 GHz draadloze verbinding zorgt voor een stabiele verbinding zonder vertragingen, en de lange levensduur van de batterij en het snelle opladen zorgen ervoor dat je de muis urenlang kunt gebruiken. De honingraatstructuur van de muisbehuizing maakt de LIX Plus Wireless serie zo licht, en bevordert tevens de ademende werking van de hand. De muis is uitgerust met eersteklas componenten om je een voorsprong te geven op je tegenstanders op het virtuele slagveld, en met adresseerbare RGB achtergrondverlichting, die je computer werkplek echt laat opvallen.

 

SENSOREN ONTWORPEN OM TE WINNEN

Het hart van de LIX Plus draadloze muis is de PixArt PAW3370 sensor, die speciaal voor draadloze muizen ontworpen werd. Zijn ongeëvenaarde nauwkeurigheid (met DPI instellingen tot 19.000), reactiesnelheid (10,16 m/s), en mogelijkheid om de LOD (Lift-Off Distance) zonder vertraging te veranderen tussen 1 mm en 2 mm helpen je in je favoriete spellen aan de top van het klassement te komen! Bovendien vertaalt het extreem lage stroomverbruik van de sensor zich in een langere levensduur van de batterij.

 

ONGEËVENAARDE DUURZAAMHEID

Om aan de verwachtingen van de meest veeleisende gebruikers te voldoen, is de muis uitgerust met duurzame Kailh GM 8.0 microschakelaars. Hun ongelooflijke duurzaamheid van 80 miljoen klikken en onmiddellijke drukrespons heeft ertoe bijgedragen dat ze de harten van talloze liefhebbers van elektronisch amusement over de hele wereld hebben veroverd, en de reputatie heeft verworven van een van de beste microschakelaars voor muizen die vandaag verkrijgbaar zijn!

 

VOOR BOTERZACHTE BEWEGINGEN

PTFE MUISSCHAATSEN!
De ultralichte SPC Gear LIX muis moet natuurlijk wel ultrasnel zijn, en met TPFE schaatsen zal dit geen probleem zijn! De randen zijn afgerond om de muis soepel over de muismat te laten glijden.

 

LICHTGEWICHT, LUCHTDOORLATENDE STRUCTUUR

Het honingraat omhulsel van de LIX Plus draadloze muis vermindert niet alleen het gewicht tot slechts 69 g – maar zorgt ook voor een veel betere koeling van de hand bij langdurig gebruik. Deze belangrijke eigenschap is vooral handig op warme zomerdagen, tijdens uitputtende online wedstrijden of pijnlijk moeilijke levels – de luchtdoorlatende constructie laat lucht door de muis circuleren, waardoor zowel de muis als de hand van de gebruiker effectief afkoelen. Het lage gewicht, samen met de geprofileerde PTFE schaatsen, zorgt er ook voor dat de muis soepel en moeiteloos over de muismat glijdt. De lage traagheid van de muis vertaalt zich in minder vermoeidheid van de hand- en polsspieren, wat leidt tot hogere efficiëntie tijdens langere spelsessies.

 

LANGDURIG EN SNEL OPLADEN

Uiterst energiezuinige sensoren in combinatie met een batterij met grote capaciteit maakten het mogelijk een muis te maken die lange tijd meegaat. Als het batterijniveau onder de 25% zakt, knippert het scrollwiel rood. Om de muis op te laden sluit je hem eenvoudig op een stroombron aan met de bijgeleverde USB-C kabel, die bekleed is met een ongelooflijk soepel en zacht gevlochten paracord-achtig materiaal. De muis is ook tijdens het opladen volledig bruikbaar.

  Voor- en nadelen
 • Deze muis kreeg zeer positieve reacties van Gijs op ons YouTube kanaal!
 • Zeer lichtgewicht muis met een topsensor, tegen en zeer goede prijs.
 • Lichtgewicht, gevlochten kabel is vrijwel niet te voelen.
 • Sensor, RGB verlichting en macro’s in te stellen in de software.
 • Niet iedereen houdt van de gaten in de behuizing.
3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X