SPC Gear LIX+ Gaming Muis

SPC Gear LIX+ Gaming Muis

(59 gram, 12000 DPI, RGB, 6,35 m/s)

Adviesprijs 49,95 22,95

Morgen verzonden

Garantie: 2 Years

3 jaar garantie op game PC’s
Veilig & verzekerd verzonden
Voor gamers & esporters
Gemakkelijk te upgraden

SPC Gear LIX+ Gaming Muis

 

 • ULTRALICHTE HONINGRAATSTRUCTUUR
 • PIXART® PMW3360 SENSOR
 • OMRON® SWITCHES
 • ZACHTE EN DUURZAME KABEL
 • UITERLIJK DOET ER WEL DEGELIJK TOE!
 • BESCHERMING TEGEN STOF EN LUCHTVOCHTIGHEID
 • VOOR VOLLEDIGE AANPASBAARHEID

LIX in Romeinse cijfers betekent 59. Een vederlichte muis voor veeleisende gamers, SPC Gear LIX, weegt 59 g – vandaar de naam. De kern is een uitstekende en alom geprezen Pixart® PMW3360-sensor, die in staat is om handbewegingen met een snelheid van 6,35 m/s te verwerken! Dergelijke snelheden kunnen alleen worden bereikt met ultralage wrijving, dus we hebben TPFE-muisschaatsen gebruikt om deze bliksemsnelle bewegingen mogelijk te maken, evenals Omron®-switches voor een navenant snelle uitvoering van de acties van de spelers. De speciale constructie van de muisbehuizing maakt gebruik van een honingraatstructuur die het thermisch comfort van de hand verbetert. Dit is de kern van de wereld van de professionele gaming scene, die samen met de SPC Gear LIX-muis binnen handbereik is!

 

ULTRALICHTE HONINGRAATSTRUCTUUR

LIX MEANS 59
Het extreem lage gewicht van SPC Gear LIX – 59 g – zorgt voor een snellere reactie van de speler en snellere bewegingen op de virtuele kaart. De lage traagheid van het knaagdier vertaalt zich ook in minder vermoeidheid in de spieren van je handen, en dus een hogere efficiëntie tijdens langere gamesessies.

 

PIXART® PMW3360 SENSOR AND OMRON® SWITCHES

HOOGWAARDIGE COMPONENTEN
Voor de gamers zijn snelheid en precisie van de muis belangrijk. Voor deze parameters is de gewaardeerde Pixart® PMW3360-sensor verantwoordelijk, die dankzij zijn maximale snelheid – 6,35 m/s – en precisie – van 200 tot 12 000 DPI – u in staat stelt om alle virtuele doelen met succes te raken. De Omron®-switches, die worden gekenmerkt door een opmerkelijke snelheid en een korte reactietijd, zijn ontworpen voor de meest veeleisende spelers. De levensduur is 20 miljoen klikken!

 

VOOR BOTERZACHTE BEWEGINGEN

PTFE MUISSCHAATSEN!
De ultralichte SPC Gear LIX muis moet natuurlijk wel ultrasnel zijn, en met TPFE schaatsen zal dit geen probleem zijn! De randen zijn afgerond om de muis soepel over de muismat te laten glijden.

 

VOOR GAMEPLAY ZONDER RESTRICTIES

ZACHTE EN DUURZAME KABEL
Paracord is een speciaal soort materiaal dat om de SPC Gear LIX muiskabel wordt gewikkeld. Het is zacht, elastisch en beschermt tegen beschadigingen, en de lengte is 1,8 m. Bovendien is het door zijn lichtheid en flexibiliteit vrijwel niet waarneembaar tijdens intense gameplay. Niets staat je nu nog in de weg naar de overwinning!

 

UITERLIJK DOET ER WEL DEGELIJK TOE

VOLLEDIG ADRESSEERBARE RGB-VERLICHTING
Elke echte krijger heeft zijn camouflage, die hij verandert afhankelijk van de missie. In de LIX-muis kun je de verlichte elementen vrij bedienen: het scrollwiel, de behuizing en het SPC Gear-logo binnenin de structuur. Met de adresseerbare RGB LED-verlichting kun je de kleuren en effecten ervan naar wens inregelen. U kunt ook een hele stijl toewijzen aan een van de gedefinieerde profielen, waardoor je direct weet of je goed voorbereid bent op de volgende wedstrijd.

 

BESCHERMING TEGEN STOF EN VOCHT

BESCHERMENDE LAAG
De honingraatstructuur die in het SPC Gear LIX muislichaam wordt gebruikt, verbetert het thermische comfort van je hand aanzienlijk en verlaagt ook het gewicht van de hele structuur. Om deze reden hebben de elektronische componenten in de muis extra geavanceerde bescherming nodig. Daarom is de printplaat met daarop geplaatste elementen voorzien van een speciale beschermingslaag. Deze oplossing biedt weerstand tegen vocht of stofdeeltjes.

 

VOOR VOLLEDIGE AANPASBAARHEID

SOFTWARE
Software met configureerbare profielen is een must voor veeleisende gamers. Met de SPC Gear LIX Plus kun je bijvoorbeeld:

* je cursorgevoeligheid veranderen: van 200 tot 12 000 DPI,
* Pas de verlichting aan – selecteer de gewenste kleuren uit het hele RGB-spectrum en meng ze op elke gewenste manier om verbluffende ARGB-effecten te creëren,
* remap elk van de 6 knoppen: ze kunnen allemaal geprogrammeerd worden, zodat je zelf kunt beslissen over hun functie.

  Voor- en nadelen
 • Deze muis kreeg zeer positieve reacties van Gijs op ons YouTube kanaal!
 • Zeer lichtgewicht muis met een topsensor, tegen en zeer goede prijs.
 • Lichtgewicht, gevlochten kabel is vrijwel niet te voelen.
 • Sensor, RGB verlichting en macro’s in te stellen in de software.
 • Niet iedereen houdt van de gaten in de behuizing.
3 jaar garantie op game PC’s
Veilig & verzekerd verzonden
Voor gamers & esporters
Gemakkelijk te upgraden

3 jaar garantie op game PC’s

Veilig & verzekerd verzonden

Voor gamers & esporters

Gemakkelijk te upgraden

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01