Genesis Zircon 550 Wireless

Genesis Zircon 550 Wireless

(8000 DPI, 1000Hz, Optisch, Wireless)

52,95

Morgen bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Genesis Zircon 550 Wireless

Dubbele verbinding

De Genesis Zircon 550 Wireless heeft een dubbele verbindingsmodus, wat betekent dat je hem kunt aansluiten via een usb-c kabel of draadloos 2.4 ghz. De draadloze verbinding wordt gekenmerkt door een extreem lage latentie, wat zorgt voor een uiterst effectieve spelervaring op het hoogste niveau. Met de ingebouwde 600mah oplaadbare batterij kun je tot 80 uur lang genieten van bewegingsvrijheid op een enkele lading (afhankelijk van de instellingen voor achtergrondverlichting en rapportagesnelheid). Bovendien is de muis voorzien van een opbergvakje voor de nano ontvanger, dat bijzonder handig zal zijn tijdens het vervoer.

 

Precisieve sensor

De geavanceerde optische sensor van de pmw3325 met een gevoeligheidsbereik tussen 200 – 8000 dpi levert de beste spelresultaten. De maximale gegevensverwerkingssnelheid wordt gehandhaafd op 4600 fps, en de maximale versnelling bedraagt 20 g. Bovendien kun je met de dpi veranderknop de gevoeligheid onmiddellijk instellen uit 6 verschillende standen! Zulke parameters stellen je in staat onmiddellijk te reageren en effectief op je tegenstanders te mikken!

 

Fenomenaal achtergrondlicht

De muis is uitgerust met spectaculaire rgb verlichting met prismo effect, waarmee je je gaming stand in elke kleur kunt verlichten en hem een uniek karakter kunt geven. Alle instellingen voor de achtergrondverlichting zijn eenvoudig in te stellen met speciale software.

 

Programmeerbare toetsen

De Genesis Zircon 550 Wireless heeft 7 programmeerbare knoppen, dankzij welke slechts één klik je van de geavanceerde combo’s scheidt. Geef elke knop je favoriete functies en sneltoetsen, neem macro’s op en wees je tegenstander altijd een stap voor!

 

Ergonomie en duurzaamheid

De geronde vormgeving van de muis en zijn ergonomische vorm zullen de pols niet vermoeien tijdens het gamen. Het lage gewicht (90 g) stelt je in staat elke beweging met perfecte precisie te controleren. Bovendien is de zircon 550 uitgerust met uiterst duurzame mechanische schakelaars met een levensduur tot 20 miljoen klikken, die duurzaamheid en een bliksemsnelle responstijd leveren.

 

Geavanceerde software

Dankzij speciale software maakt de zircon 550 geavanceerde configuratie van parameters en toewijzing van verschillende instellingen aan profielen mogelijk. Verander de dpi gevoeligheid, pas de meerkleurige rgb verlichting aan, maak macro’s en sla ze op, en configureer elk van de 7 programmeerbare knoppen! Speel op je eigen voorwaarden!

 

Ingebouwd geheugen

De muis heeft een ingebouwd geheugen, zodat je de instellingen niet telkens opnieuw hoeft te configureren als je de pc opstart. De zircon 550 onthoudt al je instellingen, zelfs als je hem op een andere computer aansluit, zodat je de muis gemakkelijk mee kunt nemen op reis of naar een toernooi.

 

Slim energiebeheer

De zircon 550 is uitgerust met een intelligent energiebesparend beheersysteem dat een lange werking zonder onderbrekingen garandeert. Aan de onderkant zit een schakelaar waarmee je het apparaat kunt uitschakelen, maar ook de achtergrondverlichting van afzonderlijke delen van de muis kunt regelen, zodat je nog effectiever energie kunt besparen. Zet in op de zircon 550 en kom af van onaangename verrassingen in de vorm van een snel lege batterij!

 

Specificaties van de Genesis Zircon 550 Wireless

SoftwareYes
FunctionsDPI adjustment, Profiles Available, Macros Available
Buint-in memoryYes
Buttons lifetime20 mln.
Maximum resolution8000 DPI
Programmable buttonsYes
Illumination colorRGB
Number of backlight modes9
Sensor modelPMW3325
Sampling frequency1 000 Hz
SpecializedFor Gamers
Maximum frame rate4600 FPS
Maximum tracking speed100 inch/s
Included AccessoriesGlide set, USB – USB Type C cable, User guide
Glide typeTeflon
FeaturesDurable Huano switches, Built-in memory, Two communication modes
Weight90 g
Acceleration20 G
Number of programmable buttons7
Range10 m
Additional featuresPlug&Play
ColourBlack
Power supplyBuilt-in battery
Number of buttons7
Resolution200 – 8000 DPI
SensorOptical
CommunicationWired, Wireless 2.4 GHz
IlluminationYes
Cable length180 cm
ConnectorsUSB Type-C, USB Type-A
Supported Operating SystemsWindows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Windows 10, Linux, Android 4.2.2
Height42 mm
Width68 mm
Length128 mm
EAN5901969431575
Catalog numberNMG-1787
    Voor- en nadelen
  • De zircon 550 is een lichtgewicht muis voor snelle bewegingen.
  • De gevoeligheid van de sensor is instelbaar.
  • Twee extra knoppen bij je duim.
  • Je hebt software nodig om je muis in te stellen.
3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636