Genesis Krypton 550 Wit

Genesis Krypton 550 Wit

(8000DPI, 1000 Hz, 70 Gram, Bedraad, RGB)

Adviesprijs 32,99 23,99

Voor 23:59 besteld, maandag in huis!

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €500
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Genesis Krypton 550 Wit

Top gemak en kwaliteit

Dankzij het ergonomische ontwerp zal de muis altijd comfortabel blijven, zelfs tijdens de langste game wedstrijden. Bovendien zorgt de unieke honingraat textuur aan de zijkanten van de Genesis Krypton 550 voor een stabiele grip en extra controle bij plotselinge bewegingen.

 

Esthetiek van overheersing – prismo effect

We hebben de Genesis Krypton 550 verrijkt met de exclusieve rgb achtergrondverlichtingstechnologie – het prismo effect met de mogelijkheid om 16 miljoen kleuren in te stellen. De muis zal het middelpunt van je gevechtsstation zijn dankzij zijn betoverende uiterlijk. Door het ontwerp van de muis aan te vullen met een honingraat perforatie, krijgen we een fenomenaal pakket dat bekoort.

 

Huano schakelaars

De krypton 550 is een uitstekend spelwapen dat je in geen enkele situatie in de steek zal laten. Uitgerust met huano schakelaars met een levensduur van 20 miljoen klikken en een lage activeringsdruk van slechts 80 gram. Door je gamestation uit te rusten met de krypton 550, krijg je een garantie van duurzaamheid en gebruiksgemak op het hoogste niveau voor lange tijd.

 

7 programmeerbare knoppen

Er zijn 7 programmeerbare knoppen die gemak geven en vullen met vertrouwen. De mogelijkheid om tot 7 bedieningselementen of speciale combinaties van knoppen toe te wijzen geeft ons vanaf het begin een zeker voordeel op elke tegenstander.

 

Dpi schakelaar

Pas de muis aan je voorkeuren aan en regel de gevoeligheid van de muis in het bereik van 200 tot 8000 dpi. Fiets met een druk op de knop door vier dpi instellingen, of gebruik de geavanceerde software en stel de instellingen naar eigen inzicht in. Een speciale indicator informeert je over het huidig gekozen profiel.

 

Juiste spelsensor

Het hart van de krypton 550 is de pmw3325 optische sensor, die je de nauwkeurigheid en precisie geeft die je nodig hebt om goed te mikken en alle tegenstanders uit te schakelen. De sensor wordt gekenmerkt door een hoge resolutie tot 8.000 dpi, 20 g versnelling en volgsnelheid tot 100 ips – deze combinatie garandeert de hoogste kwaliteit en efficiëntie.

 

Ingebouwd geheugen

Dankzij het ingebouwde geheugen kun je gemakkelijk macro’s vastleggen en verschillende functies aan afzonderlijke knoppen toewijzen. Opgeslagen instellingen werken op elke computer zonder dat je extra software hoeft te installeren of in te loggen.

 

Ultra licht

De krypton 550 weegt slechts 70 gram, waardoor hij maximale controle en comfort garandeert bij snelle bewegingen. Het lage gewicht van de muis belast je pols niet, zodat je je kunt concentreren op plezier tijdens het spelen.

 

Geavanceerde software

Met de speciale software kun je de bediening van de knoppen in het pools of engels instellen, de rgb achtergrondverlichting kalibreren en profielen en macro’s configureren. Deze muis is in combinatie met de software een dodelijk gevechtswapen dat je betere resultaten geeft en vooral – je de regels laat dicteren.

 

Ergonomische vorm

Ontworpen voor maximaal comfort en geschikt voor rechtshandigen. De ergonomische indeling van de functionele knoppen volgt de rangschikking van de vingers en de kenmerken van de spieren van de rechterhand. De muis garandeert een comfortabele en stevige grip tijdens de vurigste schermutselingen op het virtuele slagveld.

 

Gevlochten kabel

De krypton 550 is voorzien van een kabel van gevlochten stof die bestand is tegen beschadiging en instorten, met een lengte van 1,8 m. Daardoor beperkt de kabel de beweging niet, zodat je je vrij kunt uitleven in virtuele gameplay zonder bang te zijn dat de muis je weigert te gehoorzamen.

 

Specificaties

FunctionsDPI adjustment, Profiles Available, Macros Available
SoftwareYes
Buint-in memoryYes
Buttons lifetime20 mln.
Additional featuresPlug&Play
Maximum resolution8000 DPI
Programmable buttonsYes
Illumination colorRGB
Number of backlight modes10
Sensor modelPMW3325
Sampling frequency1 000 Hz
SpecializedFor Gamers
Maximum frame rate4600 FPS
Maximum tracking speed100 inch/s
Glide typeTeflon
FeaturesDurable Huano switches
Weight70 g
Acceleration20 G
Number of programmable buttons7
ColourWhite
Power supplyUSB (5V)
Number of buttons7
Resolution200 – 8000 DPI
SensorOptical
CommunicationWired
IlluminationYes
Cable length180 cm
ConnectorsUSB Type-A
Supported Operating SystemsWindows XP, Windows Vista, Windows 8, Windows 7, Windows 10, Android 4.2.2
Height42 mm
Width68 mm
Length128 mm
EAN5901969426557
Catalog numberNMG-1685
    Voor- en nadelen
  • De specificaties van deze muis maken hem geschikt voor gevorderde gamers, tegen een aantrekkelijke prijs.
  • In de speciale software kun je RGB-verlichting, sensor gevoeligheid én macro’s instellen.
  • PMW3325 Sensor van PixArt.
  • Muis is alleen geschikt voor rechtshandigen.
3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €500

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01