Endorfy LIX Gaming Muis

Endorfy LIX Gaming Muis

Adviesprijs 36,99 29,-

Voor 23:59 besteld, maandag in huis!

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €500
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

ENDORFY LIX gaming muis – De beste keuze voor gamers!

 

Als het gaat om gamen, zijn er veel factoren die van invloed zijn op de prestaties. Een van de belangrijkste factoren is de gaming muis. De juiste gaming muis kan het verschil maken tussen winnen en verliezen.

 

De ENDORFY LIX gaming muis is een van de beste gaming muizen op de markt. Het is ontworpen voor gamers die op zoek zijn naar een muis die comfortabel in de hand ligt en een hoge precisie biedt. Met zijn indrukwekkende functies en betaalbare prijs is de ENDORFY LIX gaming muis een geweldige keuze voor elke gamer.

 

Prestaties

 

De ENDORFY LIX gaming muis is uitgerust met een precisiesensor die een resolutie van maximaal 12.000 DPI biedt. Dit betekent dat de muis extreem nauwkeurig is en zelfs de kleinste bewegingen kan detecteren. Bovendien heeft de muis een polling rate van 1000 Hz, wat zorgt voor een snelle en responsieve bediening.

 

Ergonomie

 

De ENDORFY LIX gaming muis heeft een ergonomisch ontwerp dat speciaal is ontworpen om comfortabel in de hand te liggen. De muis heeft een rubberen coating en een zachte textuur, waardoor hij niet alleen comfortabel is om vast te houden, maar ook een goede grip biedt. Dit vermindert vermoeidheid en pijn tijdens lange gamesessies.

 

Verlichting

 

De ENDORFY LIX gaming muis heeft een aantrekkelijk RGB-verlichtingssysteem dat aanpasbaar is met behulp van de bijbehorende software. Hierdoor kun je de verlichting aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur en je gaming-opstelling. De verlichting heeft ook een praktisch nut, omdat het de muis gemakkelijk herkenbaar maakt in donkere omgevingen.

 

Aanpasbaarheid

 

De ENDORFY LIX gaming muis is volledig aanpasbaar met behulp van de bijbehorende software. Dit betekent dat je de knoppen en de gevoeligheid van de muis volledig kunt aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Hierdoor krijg je een gaming muis die perfect is afgestemd op jouw behoeften.

 

Prijs-kwaliteitverhouding

 

De ENDORFY LIX gaming muis is zeer betaalbaar in vergelijking met andere gaming muizen op de markt. Het biedt echter veel functies en prestaties die vergelijkbaar zijn met duurdere gaming muizen. Hierdoor krijg je een gaming muis die niet alleen geweldig presteert, maar ook betaalbaar is.

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €500

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01