Cooler Master MM720 Mat Zwart

Cooler Master MM720 Mat Zwart

(16.000 DPI, RGB Verlichting, Bedraad)

58,99

Voor 23:59 besteld, maandag in huis!

Garantie: 2 Years

2 jaar garantie
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

Belangrijkste Specificaties

Merk Cooler Master
Links- of rechtshandig Rechts
Draadloos Nee
Max DPI 16.000
Pollingrate (HZ) 1000
Gewicht (in gram) 49g
RGB Ja
Afmetingen 105.42 mm x 76.52 mm x 37.35 mm

KLASSIEK, VERTROUWD ONTWERP

De MM720 heeft een klauwgreep vorm voor gamers, twee zijknoppen voor gemakkelijke toegang tot uw aangepaste keybinds – en een handige vingersteun voor extra comfort.

 

VERLIES GEWICHT ZONDER DE GIMMICKS

Door een nieuw Honeycomb Design te implementeren dat zowel lichtgewicht als duurzaam is, is het gewicht van de muis met bijna de helft teruggebracht tot 49 gram.

 

LICHTSNELHEID BINNEN HANDBEREIK

De MM720 is uitgerust met optische schakelaars in de linker- en rechterklik, waardoor de debouncetijd praktisch nul is. Krijg dat concurrentievoordeel ten opzichte van anderen met bijna onmiddellijke activering, bijna 3x sneller dan traditionele mechanische schakelaars.

 

DUURZAAMHEID VAN LICHT BINNEN HANDBEREIK

Traditionele schakelaars lijden uiteindelijk aan slijtage door herhaaldelijk klikken. Optische schakelaars gebruiken echter een laser om uw klikken te registreren. Minder bewegende delen betekent minder mechanische slijtage en een langere levensduur, waardoor het gevreesde ‘dubbelklik’-probleem waar traditionele schakelaars last van hebben, wordt vermeden. Wees gerust, wetende dat de MM720 jarenlang trouw je killshots zal registreren.

 

OPTISCHE SENSOR VOOR PRO-GRADE GAMING

Uitgerust met een 16000 DPI Pixart optische sensor voor minimale vertraging, weinig tot geen haperingen en hoge nauwkeurigheid. Nu tienvoudig verbeterd dankzij het enorm verminderde gewicht. En voor het geval je de voorkeur geeft aan uiterste precisie boven snelheid, is de DPI direct instelbaar, zodat je realtime aanpassingen kunt maken, afhankelijk van spel, klasse en/of speelstijl.

 

STIJLVOLLE RGB ACCENTEN 

De MM720 wordt geleverd met LED’s in het scrollwiel en het logo voor een vleugje persoonlijkheid in je spel. En het is niet alleen voor een flitsend uiterlijk – de LED’s kunnen ook dienen als een handige indicator voor de momenteel toegewezen DPI.

 

SPECIALE BESCHERMING TEGEN DE ELEMENTEN

Een lichtgewicht muis vereist zware bescherming – vooral met een geperforeerd ontwerp dat gevoelig is voor blootstelling. De PCBA van de MM720 is besproeid met een stof- en waterbestendige coating, die helpt voorkomen dat vervelende stofwolken of te zweterige handpalmen jouw artillerie tijdens cruciale momenten dichtmetselen. Gecertificeerd en beoordeeld op IP58 stof- en waterbescherming, je kunt deze slechterik in water dompelen om hem schoon te maken. Het is echter misschien beter om vanaf het begin voor uw muis te zorgen. Onthoud: gelukkige muizen, gelukkig leven.

    Voor- en nadelen
  • Minimaal gewicht van 49g door Honeycomb Shell design!
  • Knoppen zijn geschikt voor wel 70 miljoen klikken!
  • Door de RGB verlichting breng je je gaming room tot leven.
  • Voor optimaal gebruik van de RGB verlichting is software vereist.
3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie

Webwinkel Keurmerk

Niet goed, geld terug

Gratis verzending vanaf €100,-

Redux Gaming is onderdeel van Desk Heroes B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636