ASUS ROG Chakram Core

ASUS ROG Chakram Core

(16.000 DPI, 400 inch/s, Bekabeld, RGB)

Adviesprijs 99,99 49,-

Voor 23:59 besteld, maandag in huis!

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €500
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

ROG Chakram Core RGB Gaming Muis

ROG Chakram Core gaming muis met programmeerbare joystick, geavanceerde 16000 dpi sensor, push-fit schakelaarbussen ontwerp, instelbaar gewicht, stealth, instant screenshot en Aura Sync verlichting

 

 • Krachtige gamingmuis met 16.000 dpi optische sensor, 40 g versnelling, 400 ips, 1000 Hz polling rate en instelbare lift-off afstand
 • Programmeerbare, afneembare joystick met 256-niveaus Analoog of 4-weg richtingsgevoelige Digitale modus voor superieure in-game controle
 • Schroefloos ontwerp met magnetische knoppen en klep biedt eenvoudige toegang tot ROG-exclusieve push-fit schakelaaraansluitingen en instelbaar gewicht
 • Scharnierend knoppenmechanisme biedt responsieve muisklikken met een tactiel gevoel
 • Voeg eenvoudig het verstelbare gewicht van 13,6 g toe of verwijder het, voor een totaalgewicht van slechts 97 g of 111 g
 • DPI On-The-Scroll stelt de gevoeligheidsniveaus fijn zonder software, en een speciale knop schakelt onmiddellijk tussen vier vooraf ingestelde niveaus
 • Gebruik de Stealth-knop om alle apps te verbergen en het geluid uit te zetten voor directe privacy, of de Screenshot-knop om uw moment van glorie vast te leggen
 • Armoury Crate maakt intuïtieve aanpassing van joystick, knoppen, muisinstellingen en gesynchroniseerde verlichting mogelijk
 • NVIDIA Reflex Latency Analyzer maakt het mogelijk de reactiesnelheid van de muis in real-time te controleren

 

SPELVERANDERENDE VEELZIJDIGHEID EN CONTROLE

ROG Chakram Core is een 16.000 dpi, 1000 Hz bedrade gamingmuis met een programmeerbare, afneembare joystick om superieure controle direct onder uw duim te krijgen. Met exclusieve push-fit schakelaaraansluitingen, instelbaar gewicht, en de unieke DPI On-The-Scroll-functie voor gevoeligheidsaanpassing, legt de Chakram Core alles wat u nodig hebt direct in uw hand.

 

METEN. ANALYSEER. WIN.

Bij PC-prestaties voor competitief gamen draait het om reactiesnelheid: de snelheid waarmee uw scherm wordt bijgewerkt na een muisklik. NVIDIA Reflex Latency Analyzer registreert end-to-end systeemlatentie en levert een nauwkeurige meting van de prestaties van uw pc. Stap vol vertrouwen de strijd in, wetende dat je PC op topniveau presteert met de Chakram Core.

 

ULTRA PRESTATIES

De ROG Chakram Core is uitgerust met een high-end optische sensor om u de snelheid en nauwkeurigheid te geven die u nodig heeft. Zijn 100 tot 16.000 dpi sensor volgt bewegingen tot een verbazingwekkende 400 inch per seconde (IPS) bij een versnelling tot 40 g. De pollingsnelheid van 1.000 Hz garandeert een reactievermogen zonder vertraging, zodat de actie op het scherm onmiddellijk reageert.

 

PROGRAMMEERBARE JOYSTICK

Profiteer van de ingebouwde joystick voor ongeëvenaarde niveaus van controle met de ROG Chakram Core en uw gaming toetsenbord. De joystick kan worden ingesteld op Digitale of Analoge modi, passend bij uw speelstijl. Kies tussen de lange of de korte joystick, of schaf hem helemaal af.

 

Analoge modus

De analoge modus met 256 niveaus geeft je een controleniveau dat je zou verwachten van een echte analoge joystick of gamepad-joystick, voor een veel nauwkeurigere besturing. Ren en schiet met je in-game personage, bestuur een voertuig en vlieg een vliegtuig, allemaal met Chakram Core.

 

Digitale Modus

In de digitale modus werkt de joystick in vier richtingen, en kan worden geprogrammeerd voor extra besturingselementen voor first-person-shooter (FPS) of battle royale-games. Duw gewoon om te herladen, van wapen te wisselen, te kantelen of om kaarten en meer in de game te openen.

 

Aanpasbare joystick

De twee meegeleverde joysticks zijn geschikt voor verschillende handgroottes en speelstijlen. Ze kunnen worden verwijderd wanneer ze niet worden gebruikt, en je kunt de afdekplaat voor een flush panel monteren.

 

SCHROEFLOOS, MODULAIR ONTWERP

De ROG Chakram Core heeft een schroefloos modulair ontwerp, met een magnetische klep en knoppen, en exclusieve push-fit schakelaaraansluitingen en instelbaar gewicht die tal van aanpassingsopties bieden om de Chakram Core helemaal van uzelf te maken.

 

VOOR DE ULTIEME ERVARING

De ROG Chakram Core is ontworpen voor een uitzonderlijke game-ervaring, met functies die hem boven de concurrentie uit tillen.

 

Draaiknop mechanisme

Een kortere weg betekent sneller klikken, en daarom hebben de ROG-technici de ROG Chakram Core uitgerust met scharnierende toetsen. Het mechanisme maakt gebruik van veren en metalen scharnieren om de toetsen in balans te brengen en de afstand tussen de toetsen en schakelaars te minimaliseren. Het resultaat is een minimale travel en een snelle terugkeer, wat zorgt voor sublieme snelheid, responsiviteit en consistentie bij elke klik.

 

Volledig aanpasbare DPI

Een kortere weg betekent sneller klikken, en daarom hebben de ROG-technici de ROG Chakram Core uitgerust met scharnierende toetsen. Het mechanisme maakt gebruik van veren en metalen scharnieren om de toetsen in balans te brengen en de afstand tussen de toetsen en schakelaars te minimaliseren. Het resultaat is een minimale travel en een snelle terugkeer, wat zorgt voor sublieme snelheid, responsiviteit en consistentie bij elke klik.

 

STEALTH, INSTANT SCREENSHOT EN TARGET FOCUS

Gebruik Armoury Crate om Stealth, Instant Screenshot of Target Focus commando’s toe te wijzen aan een knop of de joystick in digitale modus. Stealth verbergt alle apps en dempt het geluid voor onmiddellijke privacy, met Instant Screenshot kunt u uw moment van glorie vastleggen. Target Focus verlaagt onmiddellijk het gevoeligheidsniveau voor preciezer sluipschieten.

 

AURA LICHTING

Til stijl naar een hoger niveau met ASUS Aura Sync RGB-verlichting. Pas de ROG Chakram Core volledig aan met een eindeloos spectrum aan kleuren en een reeks dynamische lichteffecten. Alle verlichtingen kunnen worden gesynchroniseerd met een steeds groeiend portfolio van Aura Sync-compatibele hardware om een echt persoonlijke gaming den te creëren.

 

Armoury Crate

Armoury Crate is een verbeterd, driver-gebaseerd configuratieprogramma dat uitgebreide besturingsmogelijkheden biedt. Via een intuïtieve UI kunt u eenvoudig de ROG Chakram Core afstemmen op uw gameplay – pas prestatie- en oppervlaktekalibratie-instellingen aan, programmeer en plan knoppen, pas lichteffecten aan en nog veel meer. U kunt zelfs hardwarestatistieken bijhouden tijdens het gamen voor data-analyse.

  Voor- en nadelen
 • Deze muis heeft als een van de enige op de wereld een thumbstick.
 • Geavanceerde controle via ASUS Armoury II en Aura Sync RGB.
 • De muis is modulair en de schakelaars zijn makkelijk te vervangen.
 • Deze muis is met 97 gram geen lichtgewicht.
3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €500

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01