Razer Firefly V2

Razer Firefly V2

57,90

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Garantie: 2 Years

2 jaar garantie
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

Razer Firefly V2

LAAT ER LICHT ZIJN
Dunner. Helderder. Beter. Zet hem hoger en verlicht je strijdstation met de nieuwe, verbeterde Razer Firefly V2- een ultradunne muismat ontworpen voor briljante prestaties in elke zin van het woord.

AANGEDREVEN DOOR RAZER CHROMA™ RGB
Met 16,8 miljoen kleuren, ontelbare patronen, dynamische in-game lichteffecten-ervaar volledige RGB-aanpassing en diepere onderdompeling met ‘s werelds grootste verlichtingsecosysteem voor game-apparatuur. Ondersteunt een groeiende lijst van duizenden apparaten en honderden spellen & toepassingen, breng het naar een hoger niveau met geavanceerde functies als Chroma Studio, Visualizer, Connect en Workshop.

OPPERVLAK MET MICROSTRUCTUUR
Het oppervlak van de Razer Firefly V2 is gekalibreerd voor alle optische muissensoren en in het lab getest om pixel-precies volgen van je muis en cursor te garanderen, zodat je nauwkeuriger kunt richten en manoeuvreren.

INGEBOUWDE KABELVANGER
Beheer je muiskabel netjes om te voorkomen dat hij verstrikt raakt, wat de weerstand vermindert voor soepelere muisbewegingen bij het gamen.

RANDVERLICHTING RONDOM
Met 19 verlichtingszones is elke kant van de muismat bedekt en geschikt voor de meest geavanceerde, ingewikkelde RGB verlichtingspatronen.

GEOPTIMALISEERDE OPPERVLAKTECOATING
Of je nu houdt van snelheid, controle, of een evenwicht tussen beide, de coating van de mat zorgt voor de juiste hoeveelheid wrijving en glijden die bij elke speelstijl past.

ULTRADUNNE VORMFACTOR MET ANTI-SLIP BASIS
Met slechts 3 mm is de mat dun genoeg om je pols comfortabel op je bureau te laten rusten, terwijl de anti-slip rubberen basis de mat op zijn plaats houdt tijdens intense gameplay.

3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie

Webwinkel Keurmerk

Niet goed, geld terug

Gratis verzending vanaf €100,-

KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636