BenQ Zowie XL2546K Zwart

BenQ Zowie XL2546K Zwart

(24,5 inch, 1920×1080, 240Hz, TN, 1ms)

549,- 496,-
Of vanaf 16,95 p/m.

10+ werkdagen

Garantie: 2 Years

2 jaar garantie
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

BenQ Zowie XL2546K Zwart

Kleinere basis – meer speelruimte
De nieuwe basis is ontworpen om minder ruimte in te nemen terwijl hij dezelfde stabiliteit behoudt. Dit geeft gamers meer ruimte in hun opstelling voor bewegingen in het spel en geeft ze de flexibiliteit om aanpassingen te maken en comfortabel te spelen.

Vloeiende & flexibele afstelling – Meer comfort in het spel
Met hoogteverstelling & vrij kantelen kunnen spelers snel en handig instellen, wat resulteert in een comfortabeler spelomgeving.

Instellingen voor snelle toegang
De verandering van de gebruikersinterface en de nieuwe 5-weg S schakelaar is meer dan alleen maar cosmetisch. De vernieuwde interface biedt je de mogelijkheid aan te passen welke FPS instellingen je snel via het snelmenu wilt oproepen, en laat je ze dan met één druk op de knop oproepen. Instellen vóór de wedstrijden of tijdens de rondes is nu veel handiger.

DyAc™/DyAc⁺™ Technologie
DyAc™/DyAc⁺™ maakt krachtige acties in het spel, zoals spuiten, minder wazig. Daardoor kunnen gamers de positie van het dradenkruis en de trefpunten duidelijker zien, wat kan helpen bij terugslagbeheersing. DyAc+™ is gebaseerd op dezelfde technologie en biedt door paneeloptimalisatie gamers een andere optie voor acties als spuiten regelen.

Maak visuele aanpassingen op basis van je behoeften in het spel
Black eQualizer om de zichtbaarheid in donkere scènes te vergroten zonder de lichte delen te overbelichten, Color Vibrance om de kleurinstelling en -toon aan te passen om in het spel vijandelijke doelwitten te onderscheiden, en Game modes om te wisselen tussen voorinstellingen voor verschillende speltitels – dit zijn allemaal aanpassingen waarmee spelers kunnen spelen met de visuele instellingen van hun voorkeur.

Geen compromis in duurzaamheid voor esthetiek
Bij het ontwerpen werd duurzaamheid niet opgeofferd voor esthetiek. Het LCD paneel wordt beter beschermd door een frame-ontwerp dat extra weerstand biedt aan de zijkanten. Dit is vooral handig bij het vervoer van de monitoren naar LAN evenementen of BYOC’s.

Specificaties

Schermdiagonaal 24,5″
Soort Paneel LCD
LCD-Paneel TN
Refresh Rate 240Hz
Video in DisplayPort, 3x HDMI
Beeldverhouding 16:9
Resolutie 1920×1080 (Full HD)
FreeSync Ja
3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie

Webwinkel Keurmerk

Niet goed, geld terug

Gratis verzending vanaf €100,-

KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636