BenQ Zowie XL2540K Zwart

BenQ Zowie XL2540K Zwart

(24,5 inch, 1920×1080, 240Hz, TN)

399,- 349,-
Of vanaf 11,92 p/m.

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Garantie: 2 Years

2 jaar garantie
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

BenQ Zowie XL2540K Zwart

Native 240Hz verversingssnelheid – vloeiende ervaring
Vang elk detail van de beweging en geniet van de vloeiende gameplay met de ZOWIE native 240Hz verversingssnelheid monitor, die steeds een vloeiende weergave van snelle bewegingen en dramatische overgangen garandeert. (Zorg ervoor dat de prestaties van de PC op peil zijn om 240Hz volledig te activeren)

Kleinere basis – meer speelruimte
De nieuwe voet is ontworpen om minder ruimte in te nemen terwijl hij dezelfde stabiliteit behoudt. Dit geeft gamers meer ruimte in hun opstelling voor bewegingen in het spel en geeft ze de flexibiliteit om aanpassingen te maken en comfortabel te spelen.

Vloeiende & flexibele afstelling – Meer comfort in het spel
Met hoogteverstelling & vrij kantelen kunnen spelers snel en handig instellen, wat resulteert in een comfortabeler spelomgeving.

Instellingen voor snelle toegang
De verandering van de gebruikersinterface en de nieuwe 5-weg S schakelaar (optioneel accessoire) is meer dan alleen cosmetisch.  De vernieuwde interface biedt je de mogelijkheid aan te passen welke FPS instellingen je snel via het snelmenu wilt oproepen, en laat je ze dan met één druk op de knop oproepen. Instellen voor de wedstrijden of tijdens rondes is nu veel handiger.

Maak visuele aanpassingen op basis van je behoeften in het spel
Black eQualizer om de zichtbaarheid in donkere scènes te vergroten zonder de lichte delen te overbelichten, Color Vibrance om de kleurinstelling en -toon aan te passen om in het spel vijandelijke doelwitten te onderscheiden, en Game modes om te wisselen tussen voorinstellingen voor verschillende speltitels – dit zijn allemaal aanpassingen waarmee spelers kunnen spelen met de visuele instellingen van hun voorkeur.

Geen compromis in duurzaamheid voor esthetiek
Bij het ontwerpen werd duurzaamheid niet opgeofferd voor esthetiek. Het LCD paneel wordt beter beschermd door een frame-ontwerp dat extra weerstand biedt aan de zijkanten. Dit is vooral handig bij het vervoer van de monitoren naar LAN evenementen of BYOC’s.

Specificaties

Schermdiagonaal 24,5″
Soort Paneel LCD
LCD-Paneel TN
Refresh Rate 240Hz
Video in DisplayPort, 3x HDMI
Beeldverhouding 16:9
Resolutie 1920×1080 (Full HD)
FreeSync Ja
3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie

Webwinkel Keurmerk

Niet goed, geld terug

Gratis verzending vanaf €100,-

Redux Gaming is onderdeel van Desk Heroes B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636