BenQ EX2780Q

BenQ EX2780Q

(27 inch, 2560×1440, 144Hz, IPS, 5ms)

299,-
Of vanaf 10,22 p/m.

10+ werkdagen

Garantie: 2 Years

2 jaar garantie
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

BenQ EX2780Q

HDRi tilt visueel entertainment naar een nieuw niveau
Met HDRi worden vooral donkere delen van het beeld en subtiele details grafisch perfect uitgebalanceerd. De slimme HDRi-sensor stuurt de helderheid en de scherpte van het hele beeld dynamisch aan en zorgt zo voor baanbrekend heldere weergave en adembenemende beelden. Ga met HDRi volledig op in de boeiende wereld van visueel entertainment op een hoger niveau.

Optimale voorwaarden voor spannend gamen
De EX2780Q heeft de belangrijke features die het hart van de enthousiaste gamer sneller doen slaan. Zo geeft de EX2780Q je bijvoorbeeld een aanmerkelijke voorsprong bij meedogenloze raceduels en ondersteunt deze de nauwkeurigheid van het richten bij schietspellen. Lags of onscherpe frameovergangen zijn verleden tijd.

Individuele presets voor optimaal contrast en kleur
Visual Edge beschikt over een aantal slimme features die zorgen voor visueel optimale grafische voorwaarden. Je tegenstanders zijn tegen elk soort achtergrond veel beter zichtbaar – ook in donkere ensceneringen. Je ziet alles veel duidelijker en helderder en kunt al je gamingskills goed tot hun recht laten komen.

Black eQualizer
Herken andere campers in het donker veel eerder en oriënteer je beter in donkere beeldruimtes.

Color Vibrance
Groot contrast en levendige kleuren: je tegenstanders en alle andere gamingelementen steken duidelijker af tegen hun omgeving.

High Performance Gaming, vanaf alle mogelijke bronnen
De EX2780Q beschikt over twee HDMI 2.0-poorten, een DisplayPort 1.4- en een USB-CTM-interface. Je kunt er zo zeker van zijn dat je eigen display- en modusinstellingen bij gebruik niet afhankelijk zijn van een bepaald platform. Je kunt ze oproepen wanneer je maar wilt. Het maakt dus niet uit of je een gaming-pc gebruikt of je console: je kunt altijd en overal genieten van de best mogelijke gamingprestaties. De USB-C uitgang biedt geen mogelijkheid om op te laden.

Afstandsbediening
De EX2780Q is vanuit het hele vertrek gemakkelijk te bedienen en aan te sturen met behulp van de afstandsbediening.

Volle en goed gedefinieerde (gaming-) surroundsound
Cinema Voor geluid boordevol actie, zoals in de bioscoop. De EX2780Q heeft een helder, goed gedefinieerd en vol geluid met duidelijk gedifferentieerde frequenties. Het markante geluid van de duidelijke bassen en de high-end-klanken, en alles daartussenin, zorgt voor een nog intensere gamingervaring. De twee geïntegreerde 2.1 treVolo-luidsprekers van de EX2780Q zorgen voor de uitstekende surroundsound die het hart van elke gamer sneller doet slaan. Bovendien staan de gebruiker vijf modi ter beschikking voor allerlei Game De gamemodus zorgt ervoor dat je je tegenstander ook
zonder headset aan hoort komen verschillende toepassingen.

Specificaties

Schermdiagonaal 27″
Soort Paneel LCD
LCD-Paneel IPS
Refresh Rate 144Hz
Video in DisplayPort 1.4, HDMI 2.0
Beeldverhouding 16:9
Resolutie 2560×1440 (Quad HD)
HDR Technicolor HDR
FreeSync FreeSync Premium
3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie

Webwinkel Keurmerk

Niet goed, geld terug

Gratis verzending vanaf €100,-

Redux Gaming is onderdeel van Desk Heroes B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636