SPC Gear Viro Onyx White

SPC Gear Viro Onyx White

(Clip-on microfoon, Stereo, audio-jack)

Adviesprijs 59,95 39,95

Morgen verzonden

Garantie: 2 Years

3 jaar garantie op game PC’s
Veilig & verzekerd verzonden
Voor gamers & esporters
Gemakkelijk te upgraden
    Voor- en nadelen
  • Zuiver geluid met diepe bas door 50mm drivers.
  • Wit uigevoerd met degelijke bouwkwaliteit.
  • In-line controls voor volume en mic mute/unmute.
  • Verwijderbare microfoon.
  • Geen RGB-verlichting en 7.1 surround.

SPC Gear Viro Onyx White Stereo Gaming Headset

De SPC VIRO is een over-ear bedrade gaming headset met dynamische luidsprekers en een clip-on microfoon. De precieze weergave van details en richting in games, gericht op specifieke zaken zoals de stappen van virtuele tegenstanders, evenals het brede geluidsbeeld zijn de belangrijkste kenmerken van de akoestische afstelling van de VIRO-hoofdtelefoon. Een hoogwaardige clip-on microfoon is een must voor veeleisende gamers en streamers – hij richt zich op spraak en stemt achtergrondgeluiden af. Dit betekent dat je metgezellen op het slagveld een duidelijker en ononderbroken gevoel van je emoties krijgen te horen en wanneer je dit combineert met het ruisonderdrukkende VIRO-ontwerp (gesloten koptelefoon), krijg je een nog diepere gedeelde ervaring van virtuele gameplay en online rivaliteit.

HOOR DE STAPPEN VAN DE TEGENSTANDERS LUID EN DUIDELIJK

Hoge kwaliteit van het geluid
VIRO zijn koptelefoons met een gesloten en over-ear ontwerp, die het ontsnappen van het afgespeeld geluid beperken en ongewenste achtergrondgeluiden elimineren. De hoge geluidskwaliteit is te danken aan de dynamische 53 mm luidsprekers in de diepe oorkappen die gevuld zijn met traagschuim en die zich vormen naar je hoofd en oren. De grote ruimte waarin de luidsprekers bewegen maakt het geluid helder en gedetailleerd en biedt een breed geluidsbeeld. Daarom laat VIRO je de levendige voetstappen van een tegenstander horen met een precieze aanduiding van hun positie, gemarkeerde audiodetails in films en verbazingwekkende en opwindende zang. Maar dat is nog niet alles – de koptelefoon legt ook de details van de muziekinstrumenten en hun locatie in de arena vast. Het geluid als geheel is evenwichtig en nauwkeurig, met een niet overdreven maar duidelijk waarneembare nauwkeurige bas en een breed en realistisch geluidsbeeld.

 

DUIDELIJKE COMMUNICATIE MET JE TEAMGENOTEN

Clip-on microfoon van hoge kwaliteit
Als essentieel onderdeel van de gaming headset is de microfoon ontworpen op basis van de ervaring met SPC Gear SM900 en SM950 – professionele microfoons voor streamers. Op het gebied van geluidsregistratie richt VIRO zich op het opvangen van spraak en het maskeren van onnodig omgevingsgeluid. Je vrienden of publiek wil uiteraard je commentaar duidelijk horen, waarbij ongewenste achtergrondgeluiden worden gedempt. Een passende hoogwaardige microfoon is de sleutel tot succes in teamspellen zoals Counter Strike: Global Offensive, Valorant, Overwatch, Rainbow Six Siege of de Call of Duty-serie. Je kunt de microfoon ook eenvoudig losmaken en met een smartphone naar buiten gaan om te genieten van muziek of je favoriete podcast.

 

ELEGANT DESIGN

Het coherente en minimalistische ontwerp wordt gedomineerd door verschillende witte kenmerken en is een element dat de VIRO-hoofdtelefoon onderscheidt van de rest. Het maakt hem stijlvol en veelzijdig, zowel voor gaming als voor andere toepassingen. Voor een maximale duurzaamheid is de hoofdband van binnenuit versterkt met metaal. Om volledig comfort te garanderen is hij aan de binnenkant bekleed met schuim, en vervolgens afgezet met zacht leer dat prettig aanvoelt. Dezelfde bekleding werd gebruikt om de oorbeschermers van traagschuim (aluminium aan de buitenkant) te trimmen – hun vorm en grootte passen bij de hele binnenkant van het oor, wat het comfort aanzienlijk verbetert. De oorkappen en de verstelbare hoofdband passen zodanig dat de druk van de koptelefoon op het hoofd en de oren optimaal is.

 

GEBRUIKSGEMAK

Om een maximale duurzaamheid te garanderen, is de hoofdband van binnenuit met metaal versterkt. Om volledig comfort te garanderen, wordt hij aan de binnenkant bekleed met schuim, en vervolgens afgezet met zacht leer dat aangenaam aanvoelt.
Dezelfde bekleding werd gebruikt om de oorbeschermers van traagschuim (aluminium aan de buitenkant) te trimmen – hun vorm en grootte passen bij de hele binnenkant van het oor, wat het comfort aanzienlijk verbetert. De oorkappen en de verstelbare hoofdband passen zodanig dat de druk van de koptelefoon op het hoofd en de oren optimaal is.

 

VEELZIJDIG – NIET ALLEEN VOOR GAMERS

De VIRO-hoofdtelefoon is niet alleen geschikt als geavanceerd accessoire voor gamers of tijdens videoconferenties met collega’s, maar ook voor avondwandelingen omgeven door muziek. Hij zorgt voor een evenwichtig en precies geluid, met een niet overdreven maar duidelijk waarneembare nauwkeurige bas en een breed en realistisch geluidsbeeld. Gesloten en over-ear design en elimineert ongewenste achtergrondgeluiden. Diepe oorbeschermers gevuld met traagschuim vormen zich naar uw hoofd en oren. Het maakt VIRO een perfecte combinatie voor gaming en het luisteren naar muziek thuis of in de stad.

3 jaar garantie op game PC’s
Veilig & verzekerd verzonden
Voor gamers & esporters
Gemakkelijk te upgraden

3 jaar garantie op game PC’s

Veilig & verzekerd verzonden

Voor gamers & esporters

Gemakkelijk te upgraden

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01