Razer Kaira Gaming Headset White

Razer Kaira Gaming Headset White

(Over-ear, Draadloos, Wit)
109,99 99,99

Uitverkocht

2 jaar garantie
Gratis Verzending v.a. €100
30 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie op PC's

Belangrijkste Specificaties

MerkRazer
PlatformXbox Series X
AansluitingenBluetooth
Minimale frequentie20Hz
Maximale frequentie20kHz
DraadloosJa
KleurWit
RGBNee
Speakerdriver50mm

CONSOLE-AUDIO KLAAR VOOR DE COMPETITIE
Breng je concurrentievoordeel naar een hoger niveau en oefen echte dominantie op de console uit met de Razer Kaira voor Xbox – een draadloze Xbox Series X|S koptelefoon die superieure audio-immersie biedt met onze krachtigste drivers ooit, en kristalheldere spraakcommunicatie met de beste koptelefoonmicrofoon die we ooit ontworpen hebben.

RAZER™ TRIFORCE TITANIUM 50 MM DRIVERS
Ons geheel nieuwe gepatenteerde ontwerp stelt onze ingenieurs in staat elke driver op maat af te stellen alsof het er drie zijn – zo kunnen de hoge, midden en lage audiofrequenties afzonderlijk worden gereproduceerd voor rijkere hoge tonen, helderder geluid en krachtige bassen.

De Razer Kaira voor Xbox bevat ook met titanium beklede diafragma’s, die extra helderheid geven aan de zang die je hoort, zodat alle communicatie die je ontvangt altijd helder en duidelijk is.

RAZER™ HYPERHELDERE CARDIOÏDE MICROFOON
De buigbare microfoon van deze Xbox Series X|S draadloze hoofdtelefoon biedt een grotere spraakopname en ruisonderdrukking en heeft een geoptimaliseerde microfoonbehuizing met een meer open ontwerp voor minimale obstructie – wat resulteert in een verbeterde helderheid voor een betere weergave van je stem.

FLOWKNIT OORKUSSENS VAN TRAAGSCHUIM
Om je tijdens gaming marathons in topvorm te houden, minimaliseert ons nieuwe ademende weefsel zweet en hitte die door huidcontact ontstaan, terwijl de verbeterde dichtheid van het ultrazachte schuim de klemkracht van de koptelefoon sterk vermindert.

EQ TOGGLE EN XBOX KOPPELKNOP
Houd de knop op de rechter oorschelp ingedrukt om je koptelefoon gemakkelijk te koppelen, en druk er tweemaal op om 4 EQ instellingen te doorlopen – zoals de FPS Mode die het geluid in het spel versterkt, zoals voetstappen van vijanden, en de Bass Mode om lage tonen te versterken.

XBOX DRAADLOOS
Weg met ingewikkelde opstellingen en draadloze dongles. Deze draadloze Xbox Series X|S hoofdtelefoon biedt een directe, low-latency verbinding met de console, met een groot signaalbereik dat naadloos bankspelen ondersteunt.

WINDOWS SONIC
Ervaar levensechte surround sound waarmee de koptelefoon geluid haarfijn kan plaatsen, zodat je je in het spel beter bewust bent van de concurrentie en een echt meeslepende ervaring beleeft.

GEAVANCEERDE APP CONFIGURATIE
Ondersteund door de Razer™ Headset Setup voor Xbox app laat je hem precies klinken zoals je wilt, met toegang tot diepere audio-aanpassingsopties zoals persoonlijke EQ voorinstellingen, mic monitoring, en meer.

3 jaar garantie op PC's
Gratis Verzending v.a. €100
30 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie op PC's

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie op PC's

Webwinkel Keurmerk

30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €100,-

KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636