Gigabyte AORUS H5

Gigabyte AORUS H5

73,95 65,99

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Garantie: 2 Years

2 jaar garantie
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

Gigabyte AORUS H5

NAUWKEURIGE, EVENWICHTIGE GELUIDEN

De introductie van 50 mm beryllium metalen drivers, stelt de AORUS H5 in staat om uitstekende, nauwkeurige en gebalanceerde geluid te leveren, terwijl onnodige trillingen worden geëlimineerd om de geluidstransparantie te verbeteren.

RGB FUSIE 2.0

Met 16,7 miljoen aanpasbare kleuropties en talloze lichteffecten kun je lichteffecten kiezen of synchroniseren met andere AORUS-apparaten.

LICHTGEWICHT ONTWERP

Het lichtgewicht frame vermindert de algehele druk rond de oren en zorgt voor meer comfort tijdens langdurige gamesessies.

OPHANGENDE HOOFDBANDEN

Fijn afgestelde hoofdbanden met ophanging helpen om het gewicht gelijkmatig over de banden te verdelen en passen perfect bij elke individuele hoofdmaat.

GEDEMPTE OORKOPJES EN HOOFDBAND

Bedekt met zachte kussens op de oorschelpen en hoofdband, zorgt AORUS H5 voor extra comfortabele gamesessies terwijl externe ruisfactoren worden geblokkeerd.

Afneembare en buigbare microfoon

Met de ingebouwde buigbare microfoon kun je je geoptimaliseerde spreekplek aanpassen wanneer je de in-game strategie met je team bespreekt of vrienden belt. En op momenten dat je alleen naar muziek wilt luisteren, verwijder je gewoon de microfoon.

COMPATIBILITEIT MET MEERDERE PLATFORM

AORUS H5 werkt op mobiel, console, laptop en pc met ingebouwde audio-aansluiting.

(3,5 mm luidsprekeraansluiting en microfoonaansluiting werken voor audio-invoer, USB-connector wordt gebruikt om de RGB-verlichting van stroom te voorzien)

3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie

Webwinkel Keurmerk

Niet goed, geld terug

Gratis verzending vanaf €100,-

KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636