Endorfy Viro Infra Headset

Endorfy Viro Infra Headset

(Over-ear, Bedraad, Viro Infra)
Adviesprijs 35,99 29,-

Morgen verzonden

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €500
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Endorfy Viro Infra HeadSet: Het Beste Accessoire voor een Ultieme Gaming- en Multimedia-Ervaring

 

Als het gaat om gaming en multimedia-ervaringen, zijn kwalitatieve accessoires van essentieel belang. De Endorfy Viro Infra HeadSet is een nieuwe hoofdtelefoon op de markt en biedt een ongeëvenaarde ervaring. Deze headset is speciaal ontworpen om u onder te dompelen in uw favoriete games, films en muziek en biedt een comfortabele pasvorm en hoogwaardige geluidsprestaties.

 

Wat is de Endorfy Viro Infra Headset

 

De Endorfy Viro Infra Headset is een gaming headset die is ontworpen met gamers en multimedia-liefhebbers in gedachten. De headset biedt een ongekende geluidskwaliteit en is uitgerust met een microfoon. De headset is compatibel met verschillende apparaten, waaronder pc’s, laptops, smartphones en gameconsoles.

 

Ontwerp en Comfort

 

De Endorfy Viro Infra HeadSet heeft een slank en stijlvol ontwerp dat geschikt is voor verschillende gelegenheden. De hoofdtelefoon is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een lichtgewicht constructie die comfortabel is om te dragen, zelfs tijdens lange game- of film-sessies. De hoofdtelefoon heeft ook zachte oorkussens die de gebruiker isoleren van externe geluiden en bijdragen aan de algehele comfortabele pasvorm van de headset.

 

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €500

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01