Genesis Holm 200 RGB Gaming Desk

Genesis Holm 200 RGB Gaming Desk

(bekerhouders, carbon, USB-hub, RGB)

Adviesprijs 139,- 89,-

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Genesis Holm 200 RGB Gaming Desk

 

COCKPIT VAN EEN VEELEISENDE KRIJGER
De Genesis HOLM 200 is een hoogwaardig bureau, ontworpen voor veeleisende gamers. De extra apparatuur, zoals houders of ingebouwde USB-poorten, maken de lange uren van plezierige gameplay mogelijk. De RGB-verlichting zorgt voor het gewenste klimaat, waardoor je nieuwe cockpit voor virtuele gevechten geweldig zult vinden.

 

INDRUKWEKKEND ONTWERP
Benadruk je uniciteit en het karakter als winnaar met een fatsoenlijke plaats voor wervelende felle gevechten. Het bureau heeft een strijdlustig en agressief ontwerp gekregen dankzij de zwarte kleur en de carbon-afwerking. Sta jezelf toe om het interieur te moderniseren, waardoor het een ongewone gaming uitstraling krijgt, die wordt versterkt door spectaculaire RGB-verlichting.

 

MODERN USB HUB
Vanaf nu zijn de USB-poorten binnen handbereik, dichter bij je dan ooit tevoren. De ingebouwde hub met 3 USB 3.0-poorten maakt het mogelijk om randapparatuur aan te sluiten, en dankzij een speciale kabeldoorvoer is het handig en esthetisch verantwoord om de bedrading te organiseren.

 

HANDIGE BEKERHOUDER
Je favoriete drankje is altijd bij de hand. Een speciale beker- of blikkenhouder bespaart ruimte op het bureau en zorgt voor veiligheid. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over je abrupte bewegingen en onbedoelde duwtjes die het risico met zich meebrengen om iets te morsen.

 

FANTASTISCHE RGB-VERLICHTING
De gaming desk heeft een LED-achtergrondverlichting met verschillende modi en effecten die u draadloos kunt bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Zet je gewone computer om in een goede game-opstelling die een positieve visuele ervaring zal leveren en een unieke sfeer zal creëren in elke kamer.

 

FANTASTISCHE RGB-VERLICHTING
De gaming desk heeft een LED-achtergrondverlichting met verschillende modi en effecten die je draadloos kunt bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening. Maak van je gewone computer een goede game-opstelling die een positieve visuele ervaring zal opleveren en een unieke sfeer zal creëren in elke kamer.

 

JE BEDRADING ONDER DE KNIE KRIJGEN
De Genesis HOLM 200 zorgt voor de bedrading onder je bureau, die nu veel beter georganiseerd is. Onder het tafelblad vind je een speciale plank voor verlengsnoeren en kabels om van onnodige rommel af te komen en te genieten van een nette en esthetische speelruimte.

 

ZOEKENDE FINANCIËLE GEVOLGEN
De Genesis Holm 200 heeft stevige poten en een solide constructie die zorgt voor stabiliteit. Het bureaublad, gemaakt van hoogwaardig duurzaam MDF bedekt met een beschermende carbonfineer, zorgt voor een optimaal speloppervlak en creëert comfortabele omstandigheden voor lange missies. Je kunt er zeker van zijn dat de tafel je vele jaren zal dienen met weinig slijtage.

 

 PRODUCT SPECIFICATION
Height75 cm
Width60 cm
Length113 cm
USB Version3.1 Gen 1, 3.0
ColourBlack
Number of USB ports3
MaterialSteel, MDF
IlluminationYes
ConstructionHeadphone holder, Cup holder, Organizer cables
FunctionsHub USB
EAN5901969425772
Catalog numberNDS-1606

 

    Voor- en nadelen
  • Ingebouwd kabelmanagement systeem.
  • Ingebouwde bekerhouder en headsethouder.
  • Ingebouwde RGB LED verlichting.
  • Ingebouwde USB 3.0 hub.
  • Het plaatsen van een tweede monitor kan eigenlijk alleen met een arm.
3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X