Razer Enki Gaming Chair (Zwart)

Razer Enki Gaming Chair (Zwart)

(Verstelbare Rugleuning, Kunstleer, Zwart)

Adviesprijs 449,99 429,-
Of vanaf 14,23 p/m.

Morgen bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Razer Enki Gaming Chair (Zwart)

DE HELE DAG COMFORTABEL GAMEN

Of je nu wilt relaxen of hard wilt gaan, het gamen hoeft nooit te eindigen met het comfort dat de Razer Enki de hele dag biedt. Door een optimale gewichtsverdeling te bereiken is het tijd om weg te zakken in een gamestoel die de hele dag comfort herdefinieert.

 

ONTWORPEN VOOR DE HELE DAG COMFORT

Door een combinatie van zijn unieke 110° verlengde schouderbogen en 21″ ultrabrede zitvlak, zorgt de Razer Enki gamestoel voor een optimale gewichtsverdeling voor langdurig comfort tijdens gaming marathons.

 

INGEBOUWDE LENDENBOOG

De lendenboog van de Razer Enki ondersteunt je onderrug zacht en moedigt je aan in een neutrale houding te zitten, zodat je de juiste houding behoudt en je rug minder vermoeid aanvoelt bij langdurig zitten.

 

GEOPTIMALISEERDE KUSSEN DICHTHEID

Met een zachter zitvlak voor een zachter gevoel, en een steviger zitvlak voor stevige steun, vullen de kussens in deze gamestoel elkaar aan om je het beste van twee werelden te geven voor ongeëvenaard comfort.

 

ECOLOGISCH DUURZAAM KUNSTLEER MET DUBBELE TEXTUUR

Om de juiste mix van comfort en duurzaamheid te bereiken zijn de kernzones van de Razer Enki bekleed met een pluche structuurstof voor meer verfijnd comfort, terwijl de buitenranden bekleed zijn met glad leer om beter bestand te zijn tegen dagelijkse slijtage.

 

REACTIEVE KANTELING VAN DE ZITTING EN TOT 152⁰ RUGLEUNING

Het mechanisme van de gamestoel maakt intuïtief kantelen met gewichtsinstelling mogelijk, zodat je achterover kunt leunen en ondersteund blijft zonder met knoppen of toetsen te hoeven prutsen, terwijl de 152° verstelbare rugleuning een flexibele zitpositie biedt die je in staat stelt zo ver achterover te leunen als je wilt.

 

PREMIUM HOOFDKUSSEN VAN TRAAGSCHUIM

Om je de hele dag comfortabel te laten zitten, wordt de Razer Enki geleverd met een pluche hoofdkussen dat zich naar de vorm van je hoofd en nek kan vormen, en op die belangrijke plaatsen een comfortabele ondersteuning biedt.

 

Kenmerken

Aanbevolen gewicht<136 kg
FrameStaal
EAN8886419354062
SKURZ38-03720300-R3G1

Helaas worden bureaustoelen en bureau’s in België belast met een verzendtarief van €49,- per bureau of stoel. Uiteraard kunt u deze wel kosteloos bij ons op locatie komen ophalen.

    Voor- en nadelen
  • Het materiaal is van hoge kwaliteit.
  • De stoel beschikt over individueel verstelbare rugleuning.
  • De stoel heeft niet over RGB.
3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636