MAG CH130 I REPELTEK FABRIC

MAG CH130 I REPELTEK FABRIC

(Verstelbaar, Stof, Grijs)

369,-
Of vanaf 12,61 p/m.

10+ werkdagen

Garantie: 2 Years

2 jaar garantie
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

MAG CH130 I REPELTEK FABRIC

De MAG CH130 I REPELTEK FABRIC, met de nadruk op duurzaamheid en comfort, is een krasbestendige gamestoel. De MSI REPELTEK™ FABRIC serie gamestoelen is voorzien van de gepatenteerde* gamestoel met functionele oppervlaktelaag en fabricagemethode van functionele oppervlaktelaag, die waterafstotend** en krasbestendig*** is, zodat je met de ultieme gemoedsrust van de stoel rond je huisdieren kunt genieten. Het frame is ook uiterst stabiel en de ergonomisch gestroomlijnde omtrek kan de druk op je lichaam helemaal wegnemen. Of je nu aan het spelen bent of aan het werk, hij is een prima keuze voor je.

* PCT Pat. App No. PCT/CN2021/099671
** De MAG CH130 I REPELTEK FABIRC is niet waterdicht, hij stoot alleen vloeistof af.
*** Merk op dat “REPELTEK™ FABRIC Series producten niet 100% garanderen dat ze alle krassen voorkomen. Buitensporig scherpe dierennagels of scherpe voorwerpen kunnen toch schade veroorzaken. We raden aan om geen scherpe dierennagels of voorwerpen te gebruiken om over de stoel te schrapen om mogelijke schade te voorkomen.

ONGEËVENAARD COMFORT
De MAG CH130 I REPELTEK FABRIC is gebouwd volgens het concept van raceautostoelen en heeft een stroomlijn die een gevoel van hoge snelheid geeft. Het ontwerp van de stoel is aangepast aan de kromming van de wervelkolom. Hij belooft steun voor lange speeluren. De lichte kantelvorm aan de bovenkant biedt nog betere steun aan je hoofd.

ZORG VOOR JE VAN TOP TOT TEEN
Voor beter comfort en steun is bij de schouders een gebogen hoek toegevoegd, terwijl de zitting een verlengde diepte van 57 cm heeft.

DUURZAAM EN BETROUWBAAR
Het frame is gemaakt van staal van hoge hardheid voor een sterkere ondersteuning.

JE BESTE STEUN ALS JE MOE BENT
Met de MAG CH130 I REPELTEK FABRIC kunnen gebruikers ontspannen en de rugleuning tot 150 graden achterover kantelen, met een extra kanteling van maximaal 15 graden.

ELK DETAIL TELT
De MAG CH130 I REPELTEK FABRIC heeft verschillende bekwame functies en betrouwbare materialen. De gasveerpistons van klasse 4 zorgen voor meer veiligheid, terwijl de verstelbare hoofdsteun en het lendenkussen voor het hoogste comfort zorgen. De 60 mm PU krasbestendige wielen zijn uiterst duurzaam. en de vijf-sterren stalen basis uit één stuk heeft een draagvermogen van 150 kg.

    Voor- en nadelen
  • Het materiaal is van hoge kwaliteit.
  • De stoel is op alle mogelijke manieren verstelbaar.
  • Rug én nekkussen inbegrepen.
  • De stoel beschikt niet over RGB
3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie

Webwinkel Keurmerk

Niet goed, geld terug

Gratis verzending vanaf €100,-

KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636