Gaming chairs

Een gaming chair is een must-have voor iedere fanatieke gamer. Door de vaak ergonome zitting zorg je voor een goede houding waardoor het langdurig zitten minder schadelijk is voor je rug. Daarbij zijn gamestoelen vaak erg comfortabel.

Gaming stoel kopen

Een gaming stoel kopen is dan ook vaak een goed investering. Voor echt een goede gamestoel ben je al gauw boven de €200,- kwijt, maar dan kun je hier ook makkelijk een paar jaar mee vooruit. Daarnaast kan deze stoel natuurlijk ook gebruikt worden als (extra fijne) bureaustoel, je hoeft er natuurlijk niet perse op te gamen.

De keuze is reuze als je het hebt over gaming chairs. Zo zijn er zowel lederen als stoffen mogelijk, met RGB verlichting of zonder, stoelen met extra steunkussens en zonder, verstelbare hoogte etcetera etcetera. Om de keuze niet te lastig te maken heeft Redux Gaming het aanbod beperkt tot een viertal top modellen, in onze ogen de beste gamestoelen voor hun budget.

 

Genesis gaming chairs

Het grootste gedeelte van ons aanbod bureaustoelen bestaat uit Genesis gaming chairs. Genesis is een merk in gaming accessoires dat bekend staat wegens hun sterke prijs-kwaliteit verhouding. Binnen ons Genesis aanbod hebben we een tweetal modellen die voorzien zijn van RGB verlichting: De Genesis Trit 600 & de Genesis Trit 500. Voor de Genesis Trit 600 RGB geven we de mogelijkheid om per maand te betalen. Hierdoor kun je nu al als een ware koning zitten, terwijl je jouw nieuwe gaming chair achteraf maandelijks afbetaald.

 

Goedkope game bureaustoel

Goedkope game bureaustoelen, onder de €200,- zijn er genoeg te vinden bij de gemiddelde meubelzaak. Echter laten deze goedkope gamestoelen vaak de wensen over. Kwalitatief gezien hebben ze over het algemeen niet zo’n goede houding, is het materiaal van wat mindere kwaliteit en ontbreken er vaak functionaliteiten die je van een echte gaming stoel verwacht. Denk bijvoorbeeld aan een verstelbare rugleuning. Zit je dus vaak achter je bureau? Dan raden we je toch aan liever iets meer uit te geven voor kwaliteit, in plaats van te kiezen voor de goedkoopste game bureaustoel.

 

De beste gamestoel

Bij Redux Gaming krijgen we vaker de vraag wat nou “de beste gamestoel” is. Echter is dit een vraag waar wij niet echt een antwoord op kunnen geven. Ja, er is verschil in functionaliteiten en kwaliteit van het materiaal, maar de beste gamestoel is toch voor een groot deel gebaseerd op persoonlijke voorkeuren. Wij hebben in ieder geval wat ons betreft de beste gamestoelen voor hun budget geselecteerd.

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01