Thrustmaster T.Flight Hotas One Flight Stick

Thrustmaster T.Flight Hotas One Flight Stick

(Joystick, USB 2.0, Zwart)

99,95 78,99

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Thrustmaster T. Flight Hotas One Flight Stick

De T.Flight Hotas One is een joystick met officiële licentie voor de Xbox One en voor Windows die een zeer realistische ervaring biedt. De stick heeft vijf assen, veertien actieknoppen, een snelvuurknop en een multidirectionele hat-switch (navigatie/panoramisch uitzicht). Al deze bedieningselementen zijn snel en goed bereikbaar. De throttle, afneembaar en full-size voor optimale manoeuvreerbaarheid zelfs in virtual reality, biedt zeer snel reagerende power. De dubbele roerbesturing wordt bediend met behulp van de verdraaibare greep (met ingebouwd vergrendelsysteem) of het omhoog brengen van de hendel. De T.Flight Hotas One heeft officiële knoppen voor de Xbox One (Guide/View/Menu) voor onder meer toegang tot sociale media, wisselen tussen game en console, en navigeren in de consolemenu’s.

Realistische en Ergonomische stick

In het echte leven gebruiken piloten een stick en een throttle om hun toestel te besturen omdat deze combinatie de beste prestaties en precisie levert. De T.Flight Hotas One biedt hetzelfde niveau aan realisme.
Dankzij het realistische en ergonomische ontwerp is deze joystick perfect geschikt voor alle soorten vluchten (luchtgevechten, ruimtemissies, civiele luchtvaart, etc.). Door de brede handsteun kunnen gamers hun hand in een zeer stabiele en comfortabele houding leggen zodat ze snel en adequaat met de stick kunnen reageren op de meest subtiele bewegingen.
De weerstand van de stick is af te stellen op de voorkeuren en vereisten. De voet is verzwaard voor een grotere stabiliteit tijdens het vliegen.

Afneembare Throttle

De stick beschikt over een grote throttle die uitermate geschikt is voor het gecontroleerd bedienen van de stuwkracht van een vliegtuig.
De throttle is afneembaar en kan op twee verschillende manieren worden gebruikt:
– Los en onafhankelijk van de stick (voor authentieke pilootervaringen), of
– Vastgemaakt aan de stick (voor meer stabiliteit en minder ruimtebeslag).

Dubbel Roersysteem

De stick beschikt over een roerfunctie die correspondeert met de pedalen in een vliegtuig. Hiermee bedient de piloot de besturing om het vliegtuig om de verticale as te kantelen (om een bocht naar links of rechts te maken). De roerbesturing is beschikbaar op de stick door de greep (met ingebouwd vergrendelsysteem) te draaien of de hendel omhoog te brengen.

Specificaties

Platform (Games)PC, Xbox one
Gamecontroller typeJoystick
Type verbindingDraad
Verbinding (invoer)USB 2.0
KleurZwart
3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636