Thrustmaster T. Flight Full Kit X Zwart

Thrustmaster T. Flight Full Kit X Zwart

(Joystick, Force Feedback, USB 2.0, Zwart)

189,95 179,-

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Thrustmaster T. Flight Full Kit X Zwart

De eerste plug-and-play joystick voor de Xbox One, T.Flight Hotas One is ook compatibel met de volgende generatie Xbox Series X|S-consoles.
Met het ergonomisch en realistisch ontwerp geïnspireerd door flight control-systemen uit vliegtuigen, maakt deze joystick een ongelooflijk rijke onderdompeling mogelijk op Xbox-consoles.

Nauwkeurig, veelzijdig & vloeiend roer

Specifieke geavanceerde functies voor een optimale ervaring achter de stuurknuppel. De allereerste roerpedalen die beschikken over het S.M.A.R.T (Sliding Motion Advanced Rail Track)-schuifrailsysteem: een technologisch hoogstandje met 4 schuifrails gemaakt van professioneel aluminium voor ongelooflijk soepele schuifbewegingen. Een zelfcentrerende roeras voor de perfecte balans tussen vloeiende en remmende bewegingen. Een lange slag op de roeras voor zeer nauwkeurige manoeuvres.

Realistische en ergonomische stick

In het echte leven gebruiken piloten een stick en een throttle om hun toestel te besturen omdat deze combinatie overduidelijk de beste prestaties en precisie levert.
Met de throttle op schaal 1:1 van de T.Flight Hotas One bedient u in een game gemakkelijk de versnelling van uw vliegtuig of ander voertuig.

Een joystick voor alle soorten vluchten

Het realistisch en ergonomisch ontwerp maakt de joystick bijzonder geschikt voor all soorten vluchten. Door de brede handsteun kunnen gamers de hand in een zeer stabiele en comfortabele houding leggen zodat ze snel en adequaat met de stick kunnen reageren op de meest subtiele bewegingen.
De weerstand van de stick is af te stellen op de voorkeuren en vereisten. De voet is verzwaard voor een grotere stabiliteit tijdens het vliegen.

De voordelen van S.M.A.R.T (Sliding Motion Advanced Rail Track)

Het roersysteem heeft vier schuifrails van professioneel aluminium voor een ongelooflijk vloeiende schuifbeweging. De lange slag op de roeras zorgt voor een extreem nauwkeurige precisie.
De roeras komt automatisch terug in de middenstand voor een perfecte balans tussen vloeiend en remmend bewegen.

Specificaties

Platform (Games)PC, Xbox, Xbox One, Xbox series S|X
Gamecontroller typeJoystick
Type verbindingDraad
Verbinding (invoer)USB 2.0
KleurZwart
3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens drukte bij vervoersbedrijven kan jouw pakket rondom de feestdagen mogelijk vertraging oplopen.

X