Razer Raion Fightpad for PS4 Zwart

Razer Raion Fightpad for PS4 Zwart

(Bedraad, Force Feedback, Zwart)

69,99 54,99

Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Garantie: 2 Years

2 jaar garantie
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

Razer Raion Fightpad for PS4 Zwart

GEBOREN OM TE VECHTEN
Als de concurrentie haar tanden laat zien, eis dan je plaats op als het roofdier van de top met de Razer Raion – een vechtspel controller gebouwd voor de vechtspel gemeenschap. Deze controller zit boordevol topfuncties die je controle en uitvoering verbeteren, en is de evolutie die je nodig hebt om de top van de voedselketen te bereiken.

De pro controllers werken met ondersteunde PlayStation® 4 games op de PlayStation® 5. Ze werken niet met nieuwe PS5™ games.

6 FACE TOETSEN LAYOUT
De gezichtsknoppen van de Razer Raion zijn geïnspireerd op de indeling van arcadesticks en zijn optimaal verdeeld en geplaatst om je sneller toegang tot je commando’s te geven.

Door twee face buttons meer te hebben dan de gemiddelde spelcontroller, biedt de fightpad een groter aantal invoermogelijkheden voor zowel standaard als ‘klauw’ greepstijlen. Of je nu je duim of vingers voor deze knoppen gebruikt, de voordelen zijn even duidelijk.

RAZER™ MECHANISCHE SCHAKELAAR GEZICHTSTOETSEN
De face-toetsen van deze vechtspelcontroller zijn iets groter ontworpen dan de industriestandaard, waardoor de kans kleiner is dat je een invoer mist omdat ze gemakkelijker te raken zijn.

Elke input die je geeft is ook ogenblikkelijk, dankzij de ultrasnelle bediening van onze Razer Yellow Switches. Deze toonaangevende standaard, die een levensduur van maar liefst 80 miljoen tikken heeft, is al vele malen getest en bewezen in onze gerenommeerde toetsenborden.

RAZER™ MECHA-TACTILE 8-WEG D-PAD
In tegenstelling tot een beperkend 4-weg D-pad kun je met het Razer™ Mecha-tactile 8-weg D-pad je uitvoering stroomlijnen met zuivere diagonale inputs, zodat je bewegingen met grotere precisie kunt uitvoeren.

Hij is gedempt en hyper-responsief, en heeft ook een bevredigende tactiele feedback die je in staat stelt je move-invoer te voelen terwijl je combo’s uitvoert – een waardevol en vaak over het hoofd gezien voordeel dat kan leiden tot hogere combo-omzettingspercentages.

WEDSTRIJDMODUS
Voorkom onbedoelde invoer tijdens toernooispel door extra knoppen die je niet nodig hebt uit te schakelen met een ingebouwde toetsvergrendelingsfunctie.

3.5MM ANALOGE AUDIOPOORT
*Audio werkt niet in PC mode
Ideaal voor toernooispel, geniet van het gemak om je 3.5mm audio-apparaat rechtstreeks op de Razer Raion aan te sluiten in plaats van op de console*.

PS4™ TOUCHPAD
Een vertrouwde functie van de eigen controller van de spelcomputer maakt van de Razer Raion een compleet gevechtspad, in elke zin van het woord.

3 jaar garantie
Gratis Verzending
Niet goed geld terug
Laagste prijsgarantie

3 jaar garantie op PC's

Laagste prijsgarantie

Webwinkel Keurmerk

Niet goed, geld terug

Gratis verzending vanaf €100,-

Redux Gaming is onderdeel van Desk Heroes B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636