Bluetooth Headset Adapter (PS5)

Bluetooth Headset Adapter (PS5)

21,99

Voor 23:59 besteld, maandag in huis!

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Bt Headset adapter 5

 

De BT headset adapter 5 is een kleine, handige gadget die u kunt gebruiken om uw BT headset te verbinden met andere apparaten, zoals uw computer of smartphone. De adapter maakt gebruik van Bluetooth-technologie om een draadloze verbinding te maken tussen uw headset en uw Playstation. Dit betekent dat u kunt genieten van draadloze audio zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over kabels en draden.

 

Hoe werkt de BT headset adapter 5?

 

De BT headset adapter 5 werkt door middel van Bluetooth-technologie. Wanneer u de adapter inplugt in uw apparaat, wordt er automatisch een verbinding gemaakt tussen uw headset en de adapter. U kunt dan draadloos audio verzenden en ontvangen via uw BT headset. De adapter heeft een bereik van ongeveer 10 meter, afhankelijk van de omgeving waarin u zich bevindt.

 

Wat zijn de voordelen van de BT headset adapter 5?

 

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van de BT headset adapter 5. Ten eerste biedt de adapter draadloze connectiviteit, wat betekent dat u geen last heeft van vervelende kabels en draden. Ten tweede is de adapter zeer draagbaar en gemakkelijk te gebruiken. Daarnaast is de adapter compatibel met een breed scala aan BT headsets, waardoor u meer keuzemogelijkheden heeft bij het kiezen van een headset.

 

Welke BT headsets zijn compatibel met de adapter?

 

De BT headset adapter 5 is compatibel met een breed scala aan BT headsets, waaronder modellen van bekende merken zoals Jabra, Plantronics, en Sennheiser. Om er zeker van te zijn dat uw headset compatibel is, kunt u de specificaties van uw headset raadplegen of contact opnemen met de fabrikant.

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636