Sony PlayStation 5 Disc Edition + God Of War Bundle

Sony PlayStation 5 Disc Edition + God Of War Bundle

(PS5, Digital Edition, God of War)

Acties Adviesprijs 659,- 599,-
Of vanaf 19,87 p/m.

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Sony PlayStation 5 Disc Edition + God Of War Bundle

 

Sony PlayStation 5 Disc Edition + God Of War: De Perfecte Combinatie Voor Een Ultieme Gaming Ervaring

 

Als je op zoek bent naar de ultieme gaming-ervaring, dan is de Sony PlayStation 5 Disc Edition in combinatie met God Of War het antwoord. De PlayStation 5 is de nieuwste console van Sony en biedt ongekende prestaties en graphics. God Of War is een populaire game die al jarenlang fans over de hele wereld heeft. Ontdek hieronder de kenmerken van de PlayStation 5, de game God Of War, en waarom deze combinatie de perfecte keuze is voor gamers.

 

Kenmerken van de Sony PlayStation 5 Disc Edition

 

De PlayStation 5 is de opvolger van de PlayStation 4 en biedt gamers een geheel nieuwe ervaring. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van de Sony PlayStation 5:

 

Hardware

 

De PlayStation 5 is uitgerust met een AMD Zen 2-processor en een aangepaste AMD RDNA 2-GPU, waardoor de console ongekende prestaties levert. Daarnaast heeft de PlayStation 5 16 GB GDDR6-geheugen, wat zorgt voor snelle laadtijden en een soepele gameplay.

 

Ultra-High Speed SSD

 

Een van de grootste voordelen van de PlayStation 5 is de Ultra-High Speed SSD. Dit zorgt ervoor dat games veel sneller laden en dat je minder tijd kwijt bent met wachten. Dit betekent dat je veel meer tijd kunt besteden aan het spelen van games.

 

DualSense Controller

 

De PlayStation 5 wordt geleverd met 1 DualSense-controller die een nieuwe vorm van haptische feedback biedt. Dit betekent dat je tijdens het spelen van games meer realistische trillingen zult ervaren en de game intenser zult beleven.

De Game God Of War

 

God Of War is een game die al jarenlang fans over de hele wereld heeft. De game is ontwikkeld door Santa Monica Studio en uitgegeven door Sony Interactive Entertainment. Hier zijn enkele van de belangrijkste kenmerken van God Of War:

 

Gameplay

 

In God Of War speel je als Kratos, een gevallen god die op zoek gaat naar verlossing in een wereld vol mythische wezens en goden. De game is een actie-avonturenspel dat zich afspeelt in een open wereld. Het spel biedt een uitdagende gameplay en een geweldige verhaallijn.

 

Graphics

 

God Of War biedt prachtige graphics en visuele effecten. De game is geoptimaliseerd voor de PlayStation 5 en biedt ongekende prestaties en een verbluffende visuele ervaring.

 

Geluid

 

Het geluid van God Of War is ook iets om naar uit te kijken. De game heeft een geweldige soundtrack en voice-acting die je volledig onderdompelen in de wereld van Kratos.

 

 

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd
Acties

Tijdelijk bij aankoop PS5, God Of War deze game code kan je verzilveren in de PlayStation store. OP=OP.

Naar de actie
Acties Adviesprijs 659,- 599,-
Of vanaf 19,87 p/m.

Garantie: 2 Years

Maandag bezorgd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X