Joy-Con Battery Pack Nintendo Switch

Joy-Con Battery Pack Nintendo Switch

Adviesprijs 32,99 24,95

Maandag bezorgd

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Joy-Con Battery Pack Nintendo Switch:

 

Verleng Je Gaming Ervaring De Nintendo Switch is een van de meest populaire gaming consoles ter wereld en de Joy-Con controllers zijn een belangrijk onderdeel van zijn aantrekkingskracht. Deze compacte controllers bieden een geweldige game-ervaring, maar hun batterijduur kan soms een zorg zijn, vooral voor intensieve gamers. Gelukkig heeft Nintendo een oplossing voor dit probleem in de vorm van de Joy-Con Battery Pack, een accessoire dat de batterijduur van je Joy-Con controllers kan verlengen. Op deze product pagina verkennen we alles wat je moet weten over de Joy-Con Battery Pack voor Nintendo Switch.

 

Wat is de Joy-Con Battery Pack?

 

De Joy-Con Battery Pack is een accessoire voor de Nintendo Switch dat is ontworpen om de batterijduur van je Joy-Con controllers te verlengen. Het is een kleine, afneembare batterij die aan de achterkant van je Joy-Con controllers kan worden bevestigd en tot 10 extra uren batterijduur biedt.

 

Hoe Werkt de Joy-Con Battery Pack?

 

De Joy-Con Battery Pack werkt door verbinding te maken met je Joy-Con controllers en extra stroom te leveren. Om de batterij te gebruiken, schuif je deze gewoon op de achterkant van je Joy-Con controllers totdat deze op zijn plaats klikt. De batterij is oplaadbaar en kan worden opgeladen met dezelfde USB-C-kabel die je gebruikt om je Nintendo Switch op te laden.

 

Voordelen van het Gebruik van een Joy-Con Battery Pack

 

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van een Joy-Con Battery Pack met je Nintendo Switch. Allereerst kan het de batterijduur van je Joy-Con controllers aanzienlijk verlengen, wat vooral handig is als je graag lange tijd games speelt. Bovendien is de batterij gemakkelijk te bevestigen en te verwijderen, zodat je deze kunt gebruiken wanneer je deze nodig hebt en kunt verwijderen wanneer dat niet het geval is.

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Smart Computing B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636

Wegens omstandigheden zijn wij momenteel gesloten. Er kunnen geen bestellingen meer geplaatst worden en wij kunnen u niet meer te woord staan. Zodra de situatie verandert zal dit gecommuniceerd worden via de reguliere kanalen. Onze excuses voor het ongemak.

X