Hori MK8 Deluxe Racing Wheel Luigi

Hori MK8 Deluxe Racing Wheel Luigi

14,99

Voor 23:59 besteld, maandag in huis!

Garantie: 2 Years

Gratis verzending vanaf €250
30 dagen bedenktijd
2 jaar garantie

Hori MK8 Deluxe Racing Wheel Luigi

 

Hori MK8 Deluxe Racing Wheel Luigi: De beste keuze voor Mario Kart 8 Deluxe

 

Als je op zoek bent naar de ultieme Mario Kart 8 Deluxe race-ervaring, dan is de Hori MK8 Deluxe Racing Wheel Luigi de perfecte keuze voor jou! Dit hoogwaardige racestuur is speciaal ontworpen voor gebruik met de Nintendo Switch en biedt ongeëvenaarde precisie en controle tijdens het spelen van Mario Kart 8 Deluxe.

 

Een ergonomisch ontwerp voor comfortabele racesessies

 

De Hori MK8 Deluxe Racing Wheel Luigi is ergonomisch ontworpen om comfortabel in de hand te liggen tijdens lange racesessies. Het stuur is voorzien van rubberen grips en biedt een perfecte pasvorm voor spelers van alle leeftijden en maten. Het pedaal voelt stevig aan en heeft een optimale weerstand waardoor je heel precies gas kunt geven en remmen.

 

Het stuur beschikt over alle benodigde knoppen

 

Dit racestuur beschikt over alle knoppen die je nodig hebt om Mario Kart 8 Deluxe te spelen. Naast de gebruikelijke knoppen zoals gas, rem en drift, zijn er ook knoppen om te springen en te schieten met power-ups. De knoppen zijn allemaal gemakkelijk toegankelijk en voelen stevig aan wanneer je ze indrukt.

 

Hori MK8 Deluxe Racing Wheel Luigi biedt een nauwkeurige en responsieve race-ervaring

 

Het belangrijkste kenmerk van dit racestuur is de nauwkeurigheid en responsiviteit. Dit stuur biedt een ongekende precisie tijdens het spelen van Mario Kart 8 Deluxe. Met het stuur kun je heel nauwkeurig bochten maken en kun je zelfs subtiele aanpassingen maken om jouw auto perfect te laten rijden.

 

3 jaar garantie
Gratis Verzending
30 dagen bedenktijd

Gratis verzending vanaf €250

30 dagen bedenktijd

3 jaar garantie op PC's

Vandaag besteld, morgen in huis

Redux Gaming B.V. KvK Nummer 72179171 | BTW Nummer NL859017527B01 | BTW Nummer BE0759758636