De beste PC voor Full HD 1080p

Wil je een game PC kopen en niet te veel uitgeven? De meest gangbare en daarom ook meest voorkomende resolutie waar tegenwoordig op gegamed wordt is 1080 x 1920 pixels, ook wel bekend als 1080p of full HD. De resolutie waar je op speelt is van grote invloed op de game PC die je nodig gaat hebben. Hoe hoger die resolutie is, hoe krachtiger je game PC moet worden. Daarom zijn PC’s die 4K resoluties aankunnen ook zo duur.

Het werkt natuurlijk ook andersom: Om op full HD te hoeven gamen, heb je helemaal niet zo’n dure PC nodig, en als je de keuze voor je onderdelen goed balanceert, heb je super prestaties kun je een fijne, snelle game PC kopen, zonder dat je te veel uitgeeft. Wij presenteren: De Redux Gamer Premium XT.

Redux Gamer Premium XT

De Redux Gamer Premium XT

Ons doel bij dit model was simpel: Zo veel mogelijk prestaties voor zo weinig mogelijk geld. Het resultaat is een betaalbare game PC die niet alleen makkelijk alle games aan kan op Full HD, maar ook nog beschikt over maar liefst 16GB werkgeheugen en een razendsnelle NVMe SSD van 500GB. Er is zelfs al een Windows 10 Licentie inbegrepen!

Prestaties in games

Laten we kijken naar wat gemiddelde framerates in een aantal populaire games (metingen gedaan door externe partij)

Call of Duty Warzone – High: 110 FPS

Assassins’s Creed Odyssey – High: 65 FPS

CS:GO – High: 230 FPS

GTA V – Very High: 125 FPS

Hitman 2 – High: 115 FPS

Fortnite – High: 175 FPS

Battlefield V – High: 95 FPS

The Witcher 3 – High: 113 FPS

Red Dead Redemption 2 – High: 67 FPS

Far Cry 5 – High: 75 FPS

Hoe hebben we deze indrukwekkende cijfers bereikt?

 

We hebben voor deze build ons budget goed verdeeld en een gebalanceerde keuze gemaakt voor de processor en de videokaart. Ze zijn beiden niet de snelste op aarde, maar ze vullen elkaar wel perfect aan. De AMD 5600XT videokaart beschikt over 6GB GDDR6 videogeheugen, wat meer dan genoeg is op full HD, en de Ryzen 3 3100 is een quad core met SMT en een maximale kloksnelheid van 3.9 GHz. Dat maakt hem net zo snel als een high-end i7 van een paar jaar geleden. Deze onderdelen werken perfect samen. Tel daar 16GB werkgeheugen en een supersnelle 500 GB NVMe SSD bij op en je hebt de Redux Gamer Premium XT!

Conclusie

 

Wil jij dus een game PC kopen waar elke cent die je betaalt omgezet wordt in gaming performance? Dan is de Redux Gamer Premium XT de PC voor jou! Bekijk hier ons volledige aanbod game PC’s.

 

 

 

 

 

 

 

Transparant over onderdelen & prestaties

Met kwaliteitscertificaat

Veilig & verzekerd verzonden

Toegang tot exclusieve Redux Community

Mint ICT B.V. KvK Nummer 83249575 | BTW Nummer NL862792277B01